Mörbischi Viziszínpad előadások 2019


A Mörbischi Operettfesztiválon 1957 óta hallgathatunk operetteket és musicaleket a közvetlenül a Fertő-tóra épített vízi színpadról. A világ legnagyobb szabadtéri operett színpada harmonikusan illeszkedik a Fertő-Hanság Nemzeti Park lenyűgöző kulisszái közé.


3600 négyzetméternyi területével a fertőmeggyesi Európa egyik legnagyobb szabadtéri színháza, amelynek színpadát egy mesterséges, úszó szigetre építették fel. Itt tartják minden év nyarán a Mörbisch-i Ünnepi Játékokat, amelyet egy operettrajongó sem hagyhat ki.

A fesztivál a kultúra határok nélküli élvezetét hirdeti, ami a látogatót kiragadja a hétköznapi gondokból, és elvezeti egy operettekkel és musicalekkel teli mágikus világba. Művészileg a fesztivál a legmagasabb színvonalat képviseli: az alaposan átgondolt és neves előadókat felsorakoztató produkciók évről évre teltházat vonzanak.

A mosoly országa

Előadások időpontja: 2019.07.12-08.25

UTAZZON VELÜNK A MESSZI KÍNÁBA

Akár útlevél nélkül! Idén nyáron ugyanis Fertőmeggyest a „mosoly országává” változtatjuk.

„Utazzon velünk a messzi Kínába!” – így szól Peter Edelmann, a fertőmeggyesi Víziszínpad művészeti igazgatójának jelszava. Edelmann, aki második éve igazgatja a Víziszínpadot, Lehár Ferenc A mosoly országa című darabjával idén az operettek krémjét állítja a világ legnagyobb operettszínpadára. A „Vágyom egy nő után” vagy a „Barackfavirág-dal” felejthetetlen dallamai, és a Fertő-tó lélegzetelállító természeti kulisszái között rejtőző impozáns tavi színpad felejthetetlen estét ígérnek. Élje át Ön is a bécsi leányzó, Lisa, és a kínai herceg, Szu Csong eltérő kultúrák és társadalmi kötelezettségek által alakított szerelmi történetét. „A mosoly országa talán a legérzelmesebb operett, amely minden nézőt megindít” – véli Peter Edelmann, aki biztos benne, hogy garantáltan romantikus és érzelmes estében lesz része azoknak, akik eljönnek a darabra. Legyen Ön is ott, amikor A mosoly országa a nap országával találkozik!

Bővebb információ, jegyvásárlás

Foglaljon itt, garantáltan a legjobb áron!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés