Mörbischi Viziszínpad előadások 2018


A Mörbischi Operettfesztiválon 1957 óta hallgathatunk operetteket és musicaleket a közvetlenül a Fertő-tóra épített vízi színpadról. A világ legnagyobb szabadtéri operett színpada harmonikusan illeszkedik a Fertő-Hanság Nemzeti Park lenyűgöző kulisszái közé.


3600 négyzetméternyi területével a fertőmeggyesi Európa egyik legnagyobb szabadtéri színháza, amelynek színpadát egy mesterséges, úszó szigetre építették fel. Itt tartják minden év nyarán a Mörbisch-i Ünnepi Játékokat, amelyet egy operettrajongó sem hagyhat ki.

A fesztivál a kultúra határok nélküli élvezetét hirdeti, ami a látogatót kiragadja a hétköznapi gondokból, és elvezeti egy operettekkel és musicalekkel teli mágikus világba. Művészileg a fesztivál a legmagasabb színvonalat képviseli: az alaposan átgondolt és neves előadókat felsorakoztató produkciók évről évre teltházat vonzanak.

Marica grófnő - Emmerich Kálmán

Előadások időpontja: 2018.07.12-08.25

Magyar csárdás és bohém polka a víziszínpadon

2018 nyarán a Seefestspiele Mörbisch szeretné szórakoztatni, elcsábítani, elbűvölni az egyik leggyakrabban előadott és legnépszerűbb operettdallal. Egy akaratos grófné, kitalált vőlegény és elszegényedett gróf - Emmerich Kalman "Marica grófnő" operettjében belekóstolhatunk a szerelembe és egyben élvezhetjük a csodálatos dallamokat. Ki tudna ellenállni a melódiáknak, mint például: "Menjünk Varasdinba", "Üdvözlet az édes, bájos hölgyeknek a gyönyörű Bécsben" vagy "Gyertek, cigányok"?
 

SZÓRAKOZTATÁS MEGLEPETÉSEKKEL

Marica grófnő, aki gazdag és gyönyörű is, alig tudja elhárítani a csodálóit és a szerencse vadászokat. Kitalál egy történetet egy vőlegényről, de szerencsétlenségére már létezik egy ilyen nevű báró, és Maritza rémületére nem ellenkezik, hogy feleségül vegye. Mindez éppen akkor történik, amikor találkozik Tassilo-val, a birtokán dolgozó új törvényszolgával, akit - a társadalmi különbségek ellenére - sokkal jobban megkedvel mint korábbi kérőit.

Bővebb információ, jegyvásárlás

Foglaljon itt, garantáltan a legjobb áron!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés