Hotel Sopron ajándékutalvány

ÉRVÉNYES: 2023.01.02 - 2023.12.20. I Min. 2 éj

Születésnap, névnap, évforduló, romantikus meglepetés, vagy csak lejár a SZÉP-kártyára jóváírt összeg?

Ajándékozzon élményt, hiszen Sopron mindig SZÉP!

Igazi négycsillagos vendégszeretet, könnyű megközelíthetőség, díjmentes wifi és parkoló a belváros szívében, magyar és osztrák programokkal, amit akár SZÉP kártyával is fizethet.

Ne hagyja elveszni SZÉP kártyája feltöltését, költse élményre!

Már csak 2023. május 31-ig használhatóak fel teljes egészében a 2022. október 15-ig feltöltött egyenlegek. A határidő után a SZÉP kártyán maradt fel nem használt keretre automatikusan 15% egyszeri díjat számítanak fel.

Ne hagyja, hogy elvesszen ez az összeg, költse inkább élményekre! Foglaljon közvetlenül honlapunkon és fizessen gyorsan, egyszerűen SZÉP kártyájával!

Sopron és környéke számtalan programlehetőséggel várja Önt is!

Vásároljon ajándékutalványt akár saját részre is! Értékutalványaink a kiállítástól számított 24 hónapig érvényesek!

Ajándékozza meg szeretteit, ismerőseit szállodánk élményutalványainak egyikével egyszerűen, gyorsan és akár azonnal nyomtatható formában!

 

Online Ajándékutalvány vásárlás

Foglaljon itt, garantáltan a legjobb áron!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kiegészítő információk

Parkolás: 
Parkolás felára: 2.000 Ft / éj, közvetlen foglalás esetén díjmentes.

Fizetés módja: 
Vásárlást követő 5 napon belül, banki átutalással vagy SZÉP kártyás utalással, vagy a helyszínen készpénzben, kártyával.

Felhasználás módja:
A szállodával egyeztetett időpontban a kihasználtságnak megfelelően az érvényességi határidőn belül. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós árainkból további kedvezményt nem tudunk biztosítani! Az utalványok a kiemelt időszakokban nem beválthatóak.

Lemondási feltételek:
Az utalvány nem visszaváltható, a foglalás kötbérmentesen nem mondható le. A kötbér mértéke a teljes összeg 100%-a. A tartózkodási idő kérés szerint módosítható a csomag beválthatósági idején belül.