Soproni események

Események, rendezvények, programok SOPRONBAN ÉS KÖRNYÉKÉN

Hogy tartalmasan és élménydúsan tölthesse soproni tartózkodását.

Aktívan és egészségesen Sopronban és környékén

Részletek

Kisvonatos városnézés szállodánk parkolójából

A városnéző program során a következő helyeket keressük fel: Lőverek, Várkerület, Tűztorony, Széchenyi tér, Deák tér. Útközben a vendégek tájékoztatót kapnak Sopronról, a poncihterekről és a híres soproni borról. Időtartam: 1 óra

Bővebb információ szállodánk recepcióján kérhető.

Részletek

Gyermegprogramok, gyermekfelügyelet szakértő által

Vár Sopronban Anna néni és vidám csapata!

Minden pénteken 15-19 óráig, szombaton 8:30-12:00 és 15-19 óráig vidám barangolások Sopronban, erdei túra, nyomolvasás, tanösvények bejárása, élményprogram kicsiknek.

Jelentkezés szükséges: Pótár-Tóth Anna 70/770-9547

toth.ann7@gmail.com

Babysitter szolgáltatás, gyermekfelügyelet akár a szállodában is! Igény esetén jelezze Pótár-Tóth Anna elérhetőségein.

Februári programajánló

RÉSZLETEK

Márciusi programajánló

RÉSZLETEK

Soproni Tavaszi Napok

Gazdag színházi kínálattal, változatos zenei programokkal, látványos táncbemutatókkal, rangos tárlatokkal, minden korosztályt megmozgató színes családi eseményekkel, szakrális rendezvényekkel várja a közönséget a Soproni Tavasz Napok február 24. és április 12. között a leghűségesebb városban.

részletek

Újdonságok a Tűztoronyban

Látogassanak el a soproni Tűztoronyba, ahol az idei évet két újdonság bevezetésével indítják! A mobil tárlatvezetés segítségével a látogatók a mobiltelefonjukra letöltött alkalmazás által szintenként érdekes információt kapnak Sopron város fejlődéséről és a Tűztorony építéséről, fejlődéséről a különböző korokban, a koronázó sas történetéről, a toronyőrök munkájáról.

A második újdonság az 1676-os nagy Soproni Tűzvészt mutatja be, amelynek illusztrációját a legfelső szinten tekinthetik meg a látogatók. Azon a szinten, ahová eddig még látogató nem juthatott el.

Részletek