Soproni események

Események, rendezvények, programok SOPRONBAN ÉS KÖRNYÉKÉN

Hogy tartalmasan és élménydúsan tölthesse soproni tartózkodását.

2017 Sopron és környéke éves eseménynaptár

Részletek

Decemberi programok

A FERTŐRÁKOSI BARLANGSZÍNHÁZ 2018-as programja

A Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 2018. évi kulturális programkínálatában 17 remek produkciót, műfajok változatos sokaságát, 28 időpontban mutatja be. Az előadásokra szállóvendégeink részére jegyek igényelhetőek az info@hotelsopron.hu e-mail címen keresztül.

Részletek

Pannon Karácsonyi Gála 2017

Milyen lenne a burgenlandi karácsony a hagyományosan bensőséges, modern, lendületes, és mindenképpen szórakoztató eredeti dallamok különleges keveréke nélkül, amelyeket Ferry Janoska minden adventben olyan kiemelkedő barátai támogatásával mutat be a hűséges és lelkes közönségnek, mint a klasszikus, a világzene, a sláger és a pop? Attól tartunk, annak az eseménynek nem lenne nagy visszhangja. Viszont a Pannon Karácsonyi Gála pár nappal az ünnep előtt színes, zenés karácsonyfával szerez örömet – és maga az esemény is felér a legszebb ajándékkal.

RÉSZLETEK

ADVENTI KONCERTEK ESZTERHÁZÁN

Hangolódjunk együtt az ünnepekre, december 9-én Bognár Szilvia: Harang csendül – családi koncertje majd december 16-án Pál Dénes "Classic Advent" koncertje lesz hallható az Esterházy-kastélyban.

Részletek

Adventi programok Sopronban és környékén

Részletek