Soproni események

Események, rendezvények, programok SOPRONBAN ÉS KÖRNYÉKÉN

Hogy tartalmasan és élménydúsan tölthesse soproni tartózkodását.

Aktívan és egészségesen Sopronban és környékén

Részletek

2018 Sopron és környéke éves eseménynaptár

Részletek

Soproni veteránjármű kiállítás

2018-09-08, 08:00-12:00

Alphapark - Sopron, Határdomb u. 1-2.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, és öreg jármű tulajdonost 2018 szeptember 8-án reggel 8 órától a soproni Alpha park bevásárló központ parkolójában megrendezésre kerülő veteránjármű bemutatóra.
A programok között szerepel tűzoltó autó bemutató, városnézés egy hatvanas évekbeli Ikarus autóbusszal, autó és motor szépségverseny, vetélkedők, gyereksarok.
A részvétel ingyenes

Részletek

Újdonságok a Tűztoronyban

Látogassanak el a soproni Tűztoronyba, ahol az idei évet két újdonság bevezetésével indítják! A mobil tárlatvezetés segítségével a látogatók a mobiltelefonjukra letöltött alkalmazás által szintenként érdekes információt kapnak Sopron város fejlődéséről és a Tűztorony építéséről, fejlődéséről a különböző korokban, a koronázó sas történetéről, a toronyőrök munkájáról.

A második újdonság az 1676-os nagy Soproni Tűzvészt mutatja be, amelynek illusztrációját a legfelső szinten tekinthetik meg a látogatók. Azon a szinten, ahová eddig még látogató nem juthatott el.

Részletek

Augusztusi programok

Részletek

Szeptemberi programok

Részletek

XX. Balfi szüreti nap

2018-09-01, 14:00-23:59

Ivókút körüli park - Sopron-Balf, Fő u. Fertőrákos felé eső vége

Részletek

Soproni szüreti napok

2018.09.07-09 Sopron, Várkerület

Szüreti mulatság a Kékfrankos fővárosában fellépőkkel, tánccal, zenével, kirakodó vásárral és a helyi termelők legfinomabb boraival szállodánktól mindössze 5 perces gyalogos távolságra.

Részletek

A FERTŐRÁKOSI BARLANGSZÍNHÁZ 2018-as programja

A Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 2018. évi kulturális programkínálatában 17 remek produkciót, műfajok változatos sokaságát, 28 időpontban mutatja be. Az előadásokra szállóvendégeink részére jegyek igényelhetőek az info@hotelsopron.hu e-mail címen keresztül.

Részletek