Hotel

kiskep
fokep

Megújul(t) a Hotel Sopron

Szállodánk 2017-től már két szinten Premium minőségben, Premium szobákkal fogadja kedves vendégeit. Sőt, a 2018-as, 35. évünket további fejlesztésekkel indítottuk, s ősszel 3. emeleti, egyedi, városi panorámás wellness részlegünkkel várjuk vissza vendégeinket!

Megtekintés

fokep
kiskep

Szobák

Élvezze a gyönyörű belvárosi panorámát Premium View szobáinkból, vagy ha inkább a programokra helyezi a hangsúlyt, foglalja zsebbarát Standard szobánkat.

Megtekintés

kiskep
fokep

Wellness

A teljes kikapcsolódás receptje: kemény munka a fitneszteremben, lazítás és könnyed beszélgetés a finn szaunában, egy kellemes masszázs és csobbanás a fűtött medencében.

Megtekintés

fokep
kiskep

Gasztronómia

Méltán elismert, első osztályú éttermünk a napi étkezések mellett protokoll és kötetlen rendezvények, családi ünnepek ideális helyszíne. Különleges utazásra hívjuk 300 éves borházunkba, a soproni poncichterek legnemesebb borainak varázslatos világába.

Megtekintés

kiskep
fokep

Konferenciák

Légkondicionált étterem, terasz, páratlan kilátás a Tűztoronyra, térítésmentes parkolás, kiváló ételek, kedves személyzet, egyedi ajánlatok, ötletes megoldások.

Megtekintés

fokep
kiskep

Hasznos információk, szolgáltatások

Érdemes elolvasni, mielőtt útnak indul: utalványok, SZÉP kártya, gyermekkedvezmények, internet, parkolás, házirend, felárak…

Megtekintés