Feledhetetlen pillanatok a medence partján

Feledhetetlen pillanatok a medence partján – Élvezd a nyarat nálunk, akár teljes ellátással!

Légy vendégünk a Hotel Sopronban, ahol a luxus és kényelem találkozik a szabadság érzésével! Nyáron nem csak a hűsítő medence vár, hanem egy teljes élményprogram, amely garantáltan emlékezetessé teszi az itt töltött napokat.

 

 Hotel Sopron - Blog - Zakant

Kültéri medence…sokkal több, mint csak víz!

A kültéri medencénk nem pusztán egy víztömeg a nyári forróságban, a ház legszórakoztatóbb helye!  A speciális hidromasszázs fúvókák azonnal ellazítják a testet, miközben a napfény simogatja a bőröd. Extrakényelmes napágyaink mellett különleges koktélokat szolgálunk fel, pálmafák és napernyők alatt kellemesen hűsölhetsz.

Miért ne aggódj az étkezés miatt? 

A teljes ellátásnak köszönhetően a reggelit, ebédet és vacsorát is nálunk fogyaszthatod. A Hotel Sopron séfjei különleges ízeket varázsolnak, hogy minden étkezés egy gasztronómiai kaland legyen. Élvezd a napfelkeltét a csillogó medence mellett illatos kávéval, gyümölccsel, ropogós péksüteménnyel, ebédelj a hűsítő légkondi alatt, ne hagyd ki az ízek tárházát a hangulatos vacsora asztalnál!

A Te Nyarad, A mi Vendégszeretetünk!

Sopron a multikultúrák fellegvára!

Az Hotel Soron nem csak egy szálloda; ez egy otthon a távolban, ahol a luxus és kényelem ötvöződik a környék kulturális gazdagságával. 

A szálloda kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy részt vegyél mind a történelmi óváros, mind a modern város életében. Autóval, sétálva, biciklivel vagy akár elektromos rollerrel is könnyedén eljuthatsz a belvárosba, ahol a múlt s jelen találkozik. Sétáld végig a kávézókat, butikokat, látnivalókat... De vár a természet is, hisz a Lövérek számos túraútvonallal csalogat. Fedezd fel velünk az élet kalandos oldalát, pihenj meg kényelmes szobáinkban, kényeztesd magad extra szolgáltatásainkkal.

Aktív lennél, de nem szeretnél kimozdulni?

Semmi gond! Házon belül várunk a harmadik emeleten található panorámás SKY WELLNESS részleggel, amely maga a csoda! Határtalan feltöltődést kínál a fitneszterem, jakuzzi, szauna, gőzkabin, s hogy tetézzük, nyugágyakat és igény esetén masszázzsal is várunk! Képzett masszőrjeink gondoskodnak róla, hogy minden mozdulatban érezd a pihenés és kényeztetés magas fokát. Nálunk elmerülhetsz a nyugalom és relaxáció művészetében, nincs kétségünk mindenki megtalálja a neki megfelelő aktivitást!

Beborult az ég, vagy csak valami vagányra vágynál?

A játék szerelmesei nem fognak csalódni. Szállodánkban található ’felnőttjátszó’, ideális helyszín egy csoportos játékhoz vagy egy laza esti összejövetelhez. 

Billiárd, darts, csocsó és asztali tenisszel is pörgehetitek a napot barátaiddal vagy családoddal, amelyhez ajánljuk bárunkat, ahol kiváló italokat szolgálunk fel. 

Gyerkőccel érkezel? Gyermekbarát szolgáltatásainkkal a kicsik is élvezhetik a kikapcsolódást. Tündérkert játszóházunkban a gyerekek biztonságban szórakozhatnak, fejlesztő játékok, mesekönyvek, aktívitásás eszközök várják a cseppeket. Jó idő esetén várja őket a kültéri mászóka, fogócskázni, futkározni mindig jó a kertben! 

Ugye Neked sem mindegy, hogy hol hajtod álomra a fejed!?

Nekünk sem! Számos szobatípus közül választhatsz foglalásodkor, de természetesen vannak azonosságok a kínálatban. Tiszta, rendezett, kényelmes, klímával és minbárral rendelkeznek szobáink. Sőt, minőségi L’OR kávéfőzővel + kapszulával várunk, hogy saját kényelmed szerint teljen pihenésed.

 

Változatos programjaink és szolgáltatásaink segítenek abban, hogy minden napod egyedi legyen, válassz minket az idei nyaralásod helyszínéül, élvezd a kivételes kényeztetést, amit csak a Hotel Sopron kínálhat!