Törzsvendég

LEGYEN ÖN IS TÖRZSVENDÉG MEGÚJULT PROGRAMUNKBAN ÉS SPÓROLJON AKÁR 25%-OT A NAPI ÁRAINKBÓL!
 

A 2022-es év első nagy volumenű felújítása során szállodánk étterme minőségi új burkolatot kapott amit székeink huzatjai kellemes bézs színnel egészítik ki. A 2022-es év második nagyobb volumenű felújítása lezárult, melynek keretén belül a szállodánk földszintjén a recepció és bárpult újult meg. 

Számunkra a 2020-as év a siker éve is volt. Feszített víztükrű, fűtött kerti úszómedence 2020 augusztusában került átadásra, ideális hely a társasági élet megéléséhez, kihagyhatatlan időtöltés családdal és barátokkal. Illetve mindenki nagy örömére Nyugat-Magyarország egyik legszínvonalasabb rendezvény helyszínét, egyedülálló konferenciatermet sikerült létrehoznunk. Másik nagy fejlesztésünk a megközelítőleg 50 m2-es Privilege Suite lakosztály ami exkluzív enteriőrrel, egyedi tervezésű bútorokkal, spanyol burkolatokkal áll rendelkezésre. Célunk egy olyan maradandó élmény átadása, amellyel kiszakítjuk vendégeinket a mindennapok forgatagából.

2017-től már két szinten Premium minőségben, Premium szobákkal fogadja kedves vendégeit. Sőt, a 2018-as, 35. évünket további fejlesztésekkel indítottuk, s ősztől 3. emeleti, egyedi, városi panorámás wellness részlegünkkel várjuk vissza vendégeinket!

A felújításoknak köszönhetően a szállodánkba érkező vendégeink egy komfortos, modern, de mégis természetközeli térbe toppanhatnak be, ezáltal egy jelentősen pozitív első benyomásra tehetnek szert.

A külső megszépülés és új szolgáltatások bevezetése mellett továbbra is fontosnak tartjuk, hogy visszatérő vendégeinkre kiemelt figyelmet fordítsunk, melyre a korábbi törzsvendég rendszer nem nyújtott részünkre kellő rugalmasságot. Ez okból alakítottuk ki új rendszerünket, mellyel a tartózkodások gyakoriságát honorálva szeretnénk meghálálni vendégeink hűségét.

MEGÚJULT TÖRZSVENDÉGPROGRAMUNKRÓL

A program a Hotel Sopron**** egyénileg, direktben (saját honlap, email, telefon) foglaló vendégei részére készült. Célja vendégeink hűségének jutalmazása, részükre az eltöltött szobaéjszaka alapján kedvezményes szobaárak biztosítása.

A törzsvendég programhoz a szállodába nyitás óta visszatérő vendégeink meghívás alapján, továbbá a jelentkezési lap kitöltésével csatlakozhatnak.

A program 3 szintje:

1. szint: Bronz

2. szint: Silver

3. szint: Gold

BRONZ KLUBTAGGÁ VÁLÁS FELTÉTELE:

Hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap.

A tagság előnye:

10% engedmény a szálloda napi félpanziós áraiból

SILVER KLUBTAGGÁ VÁLÁS FELTÉTELE:

A tárgyévet megelőző 2 évben a szállodában eltöltött legalább 10 szobaéjszaka és hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap.

A tagság előnyei:

15% engedmény a szálloda napi félpanziós áraiból

GOLD KLUBTAGGÁ VÁLÁS FELTÉTELE:

A tárgyévet megelőző 1 évben a szállodában eltöltött legalább 10 szobaéjszaka és hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap.

A tagság előnye:

20% engedmény a szálloda napi félpanziós áraiból


BÓNUSZ KEDVEZMÉNY:

Foglaláskori azonnali fizetés esetén + 5% kedvezményt biztosítunk a program mindhárom szintjén. Az extra kedvezmény feltétele, hogy a foglalás nem lemondható, nem módosítható, a befizetett összeget nem térítjük vissza.

 

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A programhoz csatlakozó vendégek a fent említett kedvezményeket a törzsvendég kártyával vehetik igénybe. 

A törzsvendég kártyát az online űrlap kitöltésével vagy a helyszínen recepciós kollégáinknál lehet igényelni.

A kedvezmény kiemelt időszakokban, ünnepnapokon nem érvényes.

A kedvezmény igénybevételéhez foglaláskor a törzsvendég kártya számát feltüntetni szükséges.

A törzsvendégkedvezmény csak direkt foglalás esetén érvényesíthető, a korábbi szobaéjszakák száma is a közvetlen foglalásokból adódik.

A kedvezmény napi félpanziós árainkból kerül levonásra (kivéve kiemelt időszakok), a csomagajánlatokra nem érvényes

A törzsvendég kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható, a kiegészítő szolgáltatásokra nem érvényes (éttermi fogyasztás, szobai bekészítések, program belépők, ajándéktárgyak, masszázs, stb….).

Minden törzsvendég kártya visszavonásig érvényes, névre szóló.

Egy törzsvendég kártyával a kedvezmények egyszerre maximum egy szobára vehetőek igénybe.

A családi szobatípus egy darab szobának minősül

Rendezvény résztvevőként vagy partneri szerződött áron érkező vendégként nem vehetőek igénybe a kedvezmények.

 

LETÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI LAP

Kérjük, a letöltött jelentkezési lapot nyomtatott betűvel legyen kedves kitölteni. Névre szóló törzsvendég kártyáját a megadott címre postázzuk Önnek. Az űrlapon feltüntetett e-mail címre rendszeres, kizárólag törzsvendégeinknek szóló extra akciókat, ajánlatokat küldünk Önnek.