Vonatos kirándulások Sopronból

Régiós kirándulójegy

Kedvezményes vonatjegy és korlátlan helyi buszközlekedés. Utazzon el Régiós kirándulójegyünkkel Győr, Sopron vagy Szombathely állomások egyikére és vissza a GYSEV Zrt. vonalain, bármely vasútállomásról, barangoljon kedvére és használja a helyi buszközlekedést korlátlan alkalommal!

RÉSZLETEK

Nagycenki kombinált jegy

Utazzon vonattal Nagycenkre, vegyen részt Ön is egy nosztalgikus hangulatú időutazáson a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasúton!
Váltson kedvezményes, kombinált jegyet, és látogassa meg díjmentesen a legnagyobb magyar, gróf Széchenyi István életét, munkásságát bemutató gyűjteményt a nagycenki Széchenyi - kastélyban!

Kiránduljunk vonattal a Fertő-part mentén!

Fedezzük fel a világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj páratlan természeti értékeit, térképezzük fel a Lajta-hegység őskori barlangjait, ízleljük meg a világhírűvé vált Fertő-parti pincészetek kínálatát, valamint kóstoljuk meg a magyar vonatkozású Szigeti testvérpár minőségi pezsgőválogatását, Golsban.

Részletek

Megújult a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút!

A megújult múzeumvasút idén májustól újra fogad látogatókat. A keskeny nyomtávú vasúton az elmúlt bő egy évben jelentős pályavasúti és a járműparkot érintő rekonstrukció, valamint szolgáltatásfejlesztés zajlott le. Az állami forrásokból megvalósuló munkálatok legnagyobb részét a GYSEV Zrt. saját szakembereivel végezte el. 

régiós kirándulójegy

Kedvezményes vonatjegy és korlátlan helyi buszközlekedés. Utazzon el Régiós kirándulójegyünkkel Győr, Sopron vagy Szombathely állomások egyikére és vissza a GYSEV Zrt. vonalain, bármely vasútállomásról, barangoljon kedvére és használja a helyi buszközlekedést korlátlan alkalommal!

Részletek

ZOO jegy és ZOO PLUSZ jegy

Látogasson el Győrbe, és töltsön egy felejthetetlen napot az állatkertben, amely nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget, élményt jelent kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A ZOO PLUSZ jegy belépést biztosít a Xantus János Állatkertbe, és a Füles Bástya terráriumházba is.

Részletek

Csobbanjon velünk Bükfürdőn – fürdőjeggyel!

Kényelmes vonatút, közvetlen busztranszfer, kényeztető pihenés - egyetlen jeggyel!
Látogasson el kedvezményes fürdőjeggyel régiónk egyik legnépszerűbb fürdőkomplexumába, a Bükfürdő Thermal & Spa-ba!
A kedvezményes fürdőjegy tartalma:
•    egyszeri menettérti utazás a GYSEV Zrt. vonalain Bükre
•    busztranszfer Bük vasútállomás és a fürdő között oda és vissza
•    belépő a Bükfürdő Thermal & Spa-ba

Részletek

 

Határon átnyúló kalandozások

Barangoljunk kedvünkre Ausztriában!
A Sopronból Ausztriába tartó Utasaink számára a rendkívül kedvező árú, 2–5 fő által igénybe vehető vasúti napijegy, az Einfach-Raus-Ticket az ideális választás. 
Két fő részére csak 33€! 
Fedezzük fel együtt a határ menti régió természeti és kulturális értékeit!

Részletek

Kényelmes, gondtalan kirándulás!

Tekintse meg a nyugat-dunántúli régió városainak nyüzsgését, régiós kombinált kirándulójeggyel!
Fedezze fel Győr barokk belvárosát, barangoljon Szombathelyen, ahol a római kor emlékei köszönnek vissza, vagy ismerkedjen meg a leghűségesebb magyar várossal, Sopronnal!
A kombinált jegy tartalma: menettérti utazás a GYSEV Zrt. vonalain, bármely állomásról, valamint korlátlan számú utazás a győri, soproni vagy szombathelyi városi autóbuszjáratokon.
Ára: 4.900 Ft (2 fő részére)
További kiránduló esetén 2.450 Ft/fő
Együtt élmény az utazás!

Részletek

Élvezzék az egész évben elérhető kedvezményes árú kombinált jegyek előnyeit!

Látogassanak el kombinált fürdőjeggyel régiónk egyik legnépszerűbb gyógyfürdőjébe, Bükre!

A tudományos játszóház varázslatos világába kaphatnak betekintést a Mobilis Központban, egy kellemes séta során pedig megismerhetik az állatkert lakóinak szokásait, viselkedését, Győrben!

Kényelmes vonatút, utazás a helyi autóbuszjáratokon, valamint belépő az adott helyszínre – mindez egyetlen jeggyel!

Részletek

kiskep
fokep

2023. 02. 09 - 2023. 12. 23

Szórakozás és kikapcsolódás BÉCSBEN

Fedezze fel a Császárvárost! Utazzon vonattal kényelmesen, gyorsan és kötöttségek nélkül!

Megtekintés