Új attrakciók a Family Parkban


Ausztria legnagyobb szabadidőparkja minden évben előrukkol valami újdonsággal,
az idei évben is több újdonság vár felfedezésre.

 

Izgalmas programok az egész családnak határon innen és túl belépővel a Familyparkba.
 

Mesenyár határon innen és túl


2022 új attrakciója

A 2022-es év legújabb attrakciója a Hódvár. 

A Falusi gazdaság tematikus részlegen tavasztól az új Hódvár vadvízi hullámvasút gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Egy felvonó visz fel benneteket 17 méter magasra, innen száguldhattok a mélybe és landolhattok hatalmas csobbanással! Ez persze még nem minden: az út során számíthattok még egy-két meglepetésre!

A hódok társas lények és családokban élnek. Nyilvánvaló tehát, hogy Pauli hód új attrakcióját is családbarátra tervezték. Egy felnőtt kíséretében a gyerekek már 1 méteres magasságtól átélhetik ezt a vidám vizes kalandot.

A parkról

A Fertőmelléki-dombság (Ruster Hügelland) szívében, a Fertő tótól és Rust városától mindössze néhány kilométernyire, Soprontól 15 kilométerre található Familypark 145 000 négyzetméteren kínál önfeledt kikapcsolódást minden korosztálynak.

A park mind a négy tematikus részlegén, az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi gazdaságban és a Kalandszigeten is változatos és szórakoztató időtöltés vár a vendégekre Filippó, a kandúr – a park mindig vidám kabalafigurájának – társaságában.

A 26 pörgő, forgó és mozgó játékok mellett a Familypark számtalan további kalandot is kínál, többek között élmény- és vízi játszótér, mászókák és kötélpark, zenés színház és érdekes csináld magad foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Familypark azonban nemcsak az átélt kalandok és a különleges játékok terén egyedülálló. A kalandparknak otthont adó parkerdő is önmagáért beszél: színes virágágyások és patakocskák, valamint formára nyírt sövények és fák gondoskodnak az idilli hangulatról.

A Familypark sokkal több mint egy egyszerű kalandpark különféle játékokkal. A látogatók egy a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott fantáziavilágba merülhetnek el. Egy ideális kirándulóhely a Fertő tó közvetlen közelében, ahol fiatalok és idősebbek egyaránt jól érezhetik magukat.

További információ, árak