Programajánló egyéni vendégek részére


Szabadidős fakultatív programkínálatunk Sopronban és környékén.

Válogasson kedvére és találja meg Ön vagy családja, társasága számára a legmegfelelőbbet.

Óriási programkínálattal várjuk.


Játsszon velünk!

Szállodánk recepciója számos kölcsönözhető társasjátékkal áll rendelkezésükre.

Kérhető játékaink: Cluedo, Ticket ti Ride Európa, Tabu, Igaz vagy hamis?, Dixit, Everdell, Dobble, francia kártya, Solo kártya és feketepéter kártya.

Lővér Kalandpark

A soproni Lővérek területén található park sok kalandot kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A pályák különböző magasságokban találhatók és a nehézségi fokuk is eltérő. A kötélpályákon kívül számtalan szórakozási lehetőséget biztosítanak a park dolgozói.

A Hotel Sopron szállóvendégei a reggelizőkártya felmutatására 10% kedvezményben részesülnek a Lövér Kalandparkban!

Gokart - Speed Arena Sopron

A gokart pálya lefőbb ismérve a jó minőségű aszfalt és a tanulásra, versenyzésre egyaránt alkalmas pályavonal. A Speedarena Sopron ezt nyújtja, 3000m2 területen, 500 méter hosszú köridőmérővel felszerelt pályával és 15 darab RIMO Honda motoros gokarttal. Pihenőszobánkban frissítheti magát üditővel, kávéval, levezetésként csocsózhat, darts-ozhat kedvére. Az aréna szállodánktól max. 5 perces autós távolságban található.

Részletek

Familypark - mese vidámpark

Az egyedülálló élménypark a Fertő tó közelében Ausztria legnagyobb szabadidős parkjaként mesés lehetőségeket kínál felfedezésre, kalandokra és kikapcsolódásra, hogy a kirándulás egy felejthetetlen családi élménnyé váljon.

Részletek

Nyári bobpálya

Szállodánktól mindössze 800 m-re a Bécsi dombon található, remek kikapcsolódási lehetőség. Jó idő esetén minden nap várják a kedves vendégeket 10.00-17.00 óra között

A kismartoni Esterházy-kastély nyári ajánlata

Burgenland tartományi székhelye, Kismarton - Eisenstadt - központjában található az egykor az Esterházy főurak bölcsőjéül és székhelyéül szolgáló Esterházy-kastély, Ausztria egyik legszebb barokk kastélya. 
Nyitva tartás 2016. május 1. és szeptember 30. között minden nap 10.00 - 18.00 óra.
Magyar nyelvű vezetések időpontjai: 10.30, 12.30 és 15.30 óra
A HOTEL SZOBAKÁRTYÁJÁNK FELMUTATÁSÁVAL KEDVEZMÉNYES BELÉPŐT biztosítanak.

Állatpark, Pamhagen

A Steppentierpark Pamhagen 1975 óta várja vendégeit. A látogatók a 13 hektáros területen 50 állatfajtával találkozhatnak, s mivel azok nagy része szabadon található, így akár bátran meg is simogathatják őket. A park szolgáltatásai büfével és játszótérrel bővültek.

Részletek

Részletek

Holdfényliget szabadidőkert

Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban található a vadregényes, varázslatos Holdfény Liget. Ez a tűzzel-vízzel, kővel-fémmel összegyúrt, fák által körülölelt kert helyet kínál a kikapcsolódásra, kulturális feltöltődésre és adottságait kihasználva tartalmas, egyedi szabadidős sportolási lehetőségeket kínál az egész családnak. Olyan aktív programokkal várják a mozogni vágyókat, mint rafting - gumicsónakos evezés a Gyöngyös-patakon, trekking, kerékpárkölcsönzés, íjászat stb., és a területen egyedi attrakciónak számító 400 m hosszú erdei kötélpálya, mely 2-8 m magasban található a park gyönyörű erdejének lombkoronájában, igazi kihívást nyújtva minden bátor vállalkozónak az egész kicsiktől a komoly sportemberekig.

Részletek

Ökotúrák a Fertő-táj Világörökségen és a Soproni Hegység Natúrparkban

Hajnali madárles

NA-TÚRA kerékpártúra

Éjszakai BORkaland túra

Borkóstoló, borszaküzlet

Soproni kirándulások

Városnéző kisvonat, elektromos busz vagy elektromos kisautó valamelyikével járjuk be a várost. A látnivalókat izgalmas történeteken keresztül ismerjük meg. A program során a következő helyeket keressük fel: Belváros, Fő tér, Várkerület, Széchenyi tér, Deák tér. A vendégek tájékoztatót kapnak Sopronról, a Bécsi külvárosról, a poncichterekről, a híres soproni borról és a Lőverekről. 
Indulás: a Hotel Soprontól naponta 10:00, 18:00, 20:00

Részletek

Kenutúra a határsávban

Vezetett kenutúrák a Fertő tó rejtelmes és áthatolhatatlannak tűnő nádasában – csatornákon, az egykori határsávban. A túráinkra azokat a családokat és kisebb csoportokat várjuk, akik szeretik a természetet, kíváncsiak Közép-Európa legnagyobb nádas biotópjára és nem riadnak vissza a kihívásoktól sem.
A program díja tartalmazza a 3 órás kenus túrát, a kenukat és a szakvezetőt. A programot a létszámkorlát miatt csak előzetes bejelentkezés alapján ajánljuk, kizárólag jó idő esetén! Utazás Fertőrákosra egyénileg! 
Érvényes: május 01 és szeptember 30 között.

Bővebb információ és jelentkezés: 
Molnár Balázs Tel.: 30/9866-488, email: na-tura@na-tura.hu

Schneebergi Salamander fogaskerekű vasút

Tekintse meg az ausztriai hegyvidék gyönyörűséges tájait a Puchbergből (577 m) induló fogaskerekű vasút segítségével, mely egészen 1012 m-ig, a Hengsthütte-ig szállítja a pihenni és kirándulni vágyó vendégeket, ahol igazi ausztriai hegyi menedékházban élvezhetik az alpin konyha remekeit.

Részletek

Részletek

Teniszezési lehetőség

Szállodánk salakos teniszpályáin. Ára: 2.000 Ft / óra / pálya
Bővebb információ és időpont egyeztetés szállodánk recepcióján.

Soproni zöldövezetben, a Lővérek egyetlen fedett teniszpályáján az SVSE Tenisz Szakosztály pályáin. 
Foglalás és további információk a pályagondnoknál: 06-30/216-0353.
Árak: 2.000 Ft / pálya / óra

Kerékpár kölcsönzési lehetőség a szállodában

Szállodánk lehetőséget nyújt kerékpárok kölcsönzésére felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt.

Természetjárás, túrák Sopronban

Részletek

Sonnentherme Lutzmannsburg

Nagycenki Széchenyi István Múzeumvasút

Nagycenk és Fertőboz között minden szabad- és munkaszüneti napon közlekedik a kis, keskenynyomközű vasút, mely kivételes élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Részletek

A határ közelében fekvő, magas színvonalú gyógy- és wellnessfürdő kiválóan alkalmas kisgyermekes családok kikapcsolódására.

Részletek

Bowlingozási lehetőség

A Városi Sportcentrum aljában lévő Bowling Söröző várja a kedves vendégeket pályáival.

Érdeklődni lehet: +36.30.288.10.12 (Cím: Lackner Kristóf u. 49.)

Részletek

Csokikóstoló a soproni Harrer Csokoládéműhelyben

A kóstoló során megkínálják egy korty pezsgőbe rejtett trüffelgolyóval, bepillantást nyerhet a csokoládékészítés rejtelmeibe egy kisfilm segítségével, és csokoládé különlegességeket kóstolhat. 
Kóstolóink időpontjai: Hétfő-Vasárnap: 10h és 14h. 
Tel./Fax: +36-99 505 904 Cím: 9400 Sopron, Faller Jenő u. 4

Fertőrákosi kirándulások

Fedezze fel Fertőrákost élményjárművekkel!
Városnéző kisvonat, elektromos busz vagy elektromos kisautó valamelyikével fedezzük fel a vidéket. Felkeressük Fertőrákos látnivalóit. A Fertő nádrengetegén keresztül érkezünk a Fertő-tóhoz, megnézzük a hajókikötőt és a strandot. A látnivalókat izgalmas történetek tükrében fedezzük fel. Vegyen részt Ön is ezen a felejthetetlen kiránduláson! Ismerje meg Fertőrákos nevezetességeit!

Büki Gyógyfürdő

Az Európa szerte ismert Bükfürdő a 20. század második felében Magyarország egyik legjelentősebb gyógyfürdőjévé fejlődött. A Répce-síkon fekvő üdülőhely Soprontól 47 km távolságra helyezkedik el, számos gyógyászati, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatást kínál nem csak gyógyvendégek, hanem családok, fiatalok és gyermekek számára is.

Részletek

Részletek

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Ez a nemzetközi színvonalú, Soprontól mindössze 60 km-re fekvő fürdő számos gyógyászati, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatást kínál nem csak gyógyvendégek, hanem családok, fiatalok és gyermekek számára is.

Balfi Gyógyfürdő

A Soprontól 10 km távolságra található gyógyfürdő számos wellness és gyógyászati szolgáltatásokat kínál. A fürdő részleg teljesen megújult, esztétikus környezetben, sok kényelmes pihenőhellyel várja a gyógyulni, kikapcsolódni vágyó vendégeket.

 

Kellemes időtöltést kívánunk!