Programajánló egyéni vendégek részére


Szabadidős fakultatív programkínálatunk Sopronban és környékén.

Válogasson kedvére és találja meg Ön vagy családja, társasága számára a legmegfelelőbbet.

Óriási programkínálattal várjuk.


Terepsegway túrák Sopronban

Tökéletes családi élmény, 8-99 éves korig 2-5 fő részére túravezetővel. Túrázzon velünk a 21. század leginnovatívabb közlekedési eszközével!

Ajánlott programok a szállodából indulva:

Sopron nevezetességeinek nyomában

Sopron by night

Fertőrákosi kalandok a Kékfrankos nyomában

Gokart & segway & quad - Speed Arena Sopron

A gokart pálya lefőbb ismérve a jó minőségű aszfalt és a tanulásra, versenyzésre egyaránt alkalmas pályavonal. A Speedarena Sopron ezt nyújtja, 3000m2 területen, 500 méter hosszú köridőmérővel felszerelt pályával és 15 darab RIMO Honda motoros gokarttal. Pihenőszobánkban frissítheti magát üditővel, kávéval, levezetésként csocsózhat, darts-ozhat kedvére. Az aréna szállodánktól max. 5 perces autós távolságban található.

Részletek

Lővér Kalandpark

A soproni Lővérek területén található park sok kalandot kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A pályák különböző magasságokban találhatók és a nehézségi fokuk is eltérő. A kötélpályákon kívül számtalan szórakozási lehetőséget biztosítanak a park dolgozói.

A Hotel Sopron szállóvendégei a reggelizőkártya felmutatására 10% kedvezményben részesülnek a Lövér Kalandparkban!

Részletek

Nyári bobpálya

Szállodánktól mindössze 800 m-re a Bécsi dombon található, remek kikapcsolódási lehetőség. Jó idő esetén minden nap várják a kedves vendégeket 10.00-17.00 óra között

Részletek

Familypark - mese vidámpark

Az egyedülálló élménypark a Fertő tó közelében Ausztria legnagyobb szabadidős parkjaként mesés lehetőségeket kínál felfedezésre, kalandokra és kikapcsolódásra, hogy a kirándulás egy felejthetetlen családi élménnyé váljon.

Részletek

Fertő tavi sétahajózás

Fedezze fel a Világörökség részét képező Fertő tavat sajátos szemszögből! Szálljon hajóra, hogy információt kaphasson a tó keletkezéséről, flórájáról és faunájáról éppúgy, mint a tó életéből származó érdekességekről, és élvezzék az Önök elé táruló felejthetetlen panorámát. Indulási pont: Fertőrákos, hajókikötő a tó partján. Cégnév: Drescher Line. A hajókat minimum 8 fő utas esetén indítják el.

Részletek

A kismartoni Esterházy-kastély nyári ajánlata

Burgenland tartományi székhelye, Kismarton - Eisenstadt - központjában található az egykor az Esterházy főurak bölcsőjéül és székhelyéül szolgáló Esterházy-kastély, Ausztria egyik legszebb barokk kastélya. 
Nyitva tartás 2016. május 1. és szeptember 30. között minden nap 10.00 - 18.00 óra.
Magyar nyelvű vezetések időpontjai: 10.30, 12.30 és 15.30 óra
A HOTEL SZOBAKÁRTYÁJÁNK FELMUTATÁSÁVAL KEDVEZMÉNYES BELÉPŐT biztosítanak.

Részletek

Állatpark, Pamhagen

A Steppentierpark Pamhagen 1975 óta várja vendégeit. A látogatók a 13 hektáros területen 50 állatfajtával találkozhatnak, s mivel azok nagy része szabadon található, így akár bátran meg is simogathatják őket. A park szolgáltatásai büfével és játszótérrel bővültek.

Részletek

Holdfényliget szabadidőkert

Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban található a vadregényes, varázslatos Holdfény Liget. Ez a tűzzel-vízzel, kővel-fémmel összegyúrt, fák által körülölelt kert helyet kínál a kikapcsolódásra, kulturális feltöltődésre és adottságait kihasználva tartalmas, egyedi szabadidős sportolási lehetőségeket kínál az egész családnak. Olyan aktív programokkal várják a mozogni vágyókat, mint rafting - gumicsónakos evezés a Gyöngyös-patakon, trekking, kerékpárkölcsönzés, íjászat stb., és a területen egyedi attrakciónak számító 400 m hosszú erdei kötélpálya, mely 2-8 m magasban található a park gyönyörű erdejének lombkoronájában, igazi kihívást nyújtva minden bátor vállalkozónak az egész kicsiktől a komoly sportemberekig.

Részletek

Részletek

Ökotúrák a Fertő-táj Világörökségen és a Soproni Hegység Natúrparkban

Hajnali madárles

NA-TÚRA kerékpártúra

Éjszakai BORkaland túra

Borkóstoló, borszaküzlet

Kenutúra a határsávban

Vezetett kenutúrák a Fertő tó rejtelmes és áthatolhatatlannak tűnő nádasában – csatornákon, az egykori határsávban. A túráinkra azokat a családokat és kisebb csoportokat várjuk, akik szeretik a természetet, kíváncsiak Közép-Európa legnagyobb nádas biotópjára és nem riadnak vissza a kihívásoktól sem.
A program díja tartalmazza a 3 órás kenus túrát, a kenukat és a szakvezetőt. A programot a létszámkorlát miatt csak előzetes bejelentkezés alapján ajánljuk, kizárólag jó idő esetén! Utazás Fertőrákosra egyénileg! 
Érvényes: május 01 és szeptember 30 között.

Bővebb információ és jelentkezés: 
Molnár Balázs Tel.: 30/9866-488, email: na-tura@na-tura.hu

Soproni kirándulások

Városnéző kisvonat, elektromos busz vagy elektromos kisautó valamelyikével járjuk be a várost. A látnivalókat izgalmas történeteken keresztül ismerjük meg. A program során a következő helyeket keressük fel: Belváros, Fő tér, Várkerület, Széchenyi tér, Deák tér. A vendégek tájékoztatót kapnak Sopronról, a Bécsi külvárosról, a poncichterekről, a híres soproni borról és a Lőverekről. 
Indulás: a Hotel Soprontól naponta 10:00, 18:00, 20:00

Részletek

Teniszezési lehetőség

Szállodánk salakos teniszpályáin. Ára: 2.000 Ft / óra / pálya
Bővebb információ és időpont egyeztetés szállodánk recepcióján.

Soproni zöldövezetben, a Lővérek egyetlen fedett teniszpályáján az SVSE Tenisz Szakosztály pályáin. 
Foglalás és további információk a pályagondnoknál: 06-30/216-0353.
Árak: 2.000 Ft / pálya / óra

Részletek

Schneebergi Salamander fogaskerekű vasút

Tekintse meg az ausztriai hegyvidék gyönyörűséges tájait a Puchbergből (577 m) induló fogaskerekű vasút segítségével, mely egészen 1012 m-ig, a Hengsthütte-ig szállítja a pihenni és kirándulni vágyó vendégeket, ahol igazi ausztriai hegyi menedékházban élvezhetik az alpin konyha remekeit.

Részletek

Nagycenki Széchenyi István Múzeumvasút

Nagycenk és Fertőboz között minden szabad- és munkaszüneti napon közlekedik a kis, keskenynyomközű vasút, mely kivételes élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Részletek

Biliárdozási lehetőség

Városunk legnagyobb biliárd klubjában van lehetőség asztalfoglalásra: Vörös Biliárd Klub (Gyár u. 2., Tel: 06-99/508-740

Bowlingozási lehetőség

A Városi Sportcentrum aljában lévő Bowling Söröző várja a kedves vendégeket pályáival.

Érdeklődni lehet: +36.30.288.10.12 (Cím: Lackner Kristóf u. 49.)

Részletek

Kerékpár kölcsönzési lehetőség a szállodában

Szállodánk lehetőséget nyújt kerékpárok kölcsönzésére felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt.

Csokikóstoló a soproni Harrer Csokoládéműhelyben

A kóstoló során megkínálják egy korty pezsgőbe rejtett trüffelgolyóval, bepillantást nyerhet a csokoládékészítés rejtelmeibe egy kisfilm segítségével, és csokoládé különlegességeket kóstolhat. 
Kóstolóink időpontjai: Hétfő-Vasárnap: 10h és 14h. 
Tel./Fax: +36-99 505 904 Cím: 9400 Sopron, Faller Jenő u. 4

Természetjárás, túrák Sopronban

Részletek

Fertőrákosi kirándulások

Fedezze fel Fertőrákost élményjárművekkel!
Városnéző kisvonat, elektromos busz vagy elektromos kisautó valamelyikével fedezzük fel a vidéket. Felkeressük Fertőrákos látnivalóit. A Fertő nádrengetegén keresztül érkezünk a Fertő-tóhoz, megnézzük a hajókikötőt és a strandot. A látnivalókat izgalmas történetek tükrében fedezzük fel. Vegyen részt Ön is ezen a felejthetetlen kiránduláson! Ismerje meg Fertőrákos nevezetességeit!

Részletek

Sonnentherme Lutzmannsburg

A határ közelében fekvő, magas színvonalú gyógy- és wellnessfürdő kiválóan alkalmas kisgyermekes családok kikapcsolódására.

Részletek

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Ez a nemzetközi színvonalú, Soprontól mindössze 60 km-re fekvő fürdő számos gyógyászati, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatást kínál nem csak gyógyvendégek, hanem családok, fiatalok és gyermekek számára is.

Részletek

Balfi Gyógyfürdő

A Soprontól 10 km távolságra található gyógyfürdő számos wellness és gyógyászati szolgáltatásokat kínál. A fürdő részleg teljesen megújult, esztétikus környezetben, sok kényelmes pihenőhellyel várja a gyógyulni, kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Részletek

Büki Gyógyfürdő

Az Európa szerte ismert Bükfürdő a 20. század második felében Magyarország egyik legjelentősebb gyógyfürdőjévé fejlődött. A Répce-síkon fekvő üdülőhely Soprontól 47 km távolságra helyezkedik el, számos gyógyászati, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatást kínál nem csak gyógyvendégek, hanem családok, fiatalok és gyermekek számára is.

Részletek

Részletek

Játsszon velünk!

Szállodánk recepciója számos kölcsönözhető játékkal áll rendelkezésükre. Kérhető játékaink: Activity, francia kártya, Uno kártya, torpedó és más társasjátékok.

 

Kellemes időtöltést kívánunk!

jghug