Madame Tussauds Panoptikum


A bécsi Práter Madame Tussauds panoptikumában
71 élethű viaszfigura és interakítv programok várják a látogatókat.

 

A nemzetközi hírességek közül számos jelen van a kiállításon: Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie és Michael Jackson "képviselik" a showbizniszt.


A bécsi Práter Madame Tussauds panoptikumában 71 élethű viaszfigura és interakítv programok várják a látogatókat. A nemzetközi hírességek közül számos jelen van a kiállításon: Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie és Michael Jackson "képviselik" a showbizniszt.
 

Ferenc József császár és az ő Sisije, Wolfgang Amadeus Mozart, Falco, Mária Terézia vagy Gustav Klimt csak néhány az osztrák hírességek és történelmi személyiségek közül, akikkel a 2000 négyzetméteres (három emeletre osztott) kiállítási területen találkozhatunk. A különleges kialakítású interaktív kulisszák között intelligencia tesztet oldhatunk meg Albert Einstein ellen, Johann Strauss-szal vezényelhetjük a Kék Duna keringőt, vagy megpróbálhatjuk legyőzni Hans Krankl focilegendát tizenegyes rúgásban.
 

Madame Tussauds viaszfigurái több mint 150 éve nyűgözik le a nézőket. Egy figura elkészítése 3-6 hónapot vesz igénybe. Több mint 500 pontos testmérés és mintegy 200 fotó szükséges ahhoz, hogy a részlethű módon bemutathassák egy személy legapróbb jellegzetességeit is. Összesen 800 munkaórán át készítik a kereken 200 000 eurót érő viaszfigurákat.

Forrás: www.wien.info

kiskep
fokep

2020. 01. 01 - 2020. 12. 20

Szórakozás és kikapcsolódás BÉCSBEN

113.000 Ft/ 2 fő / 3 éj standard kétágyas szobában félpanzióval, bécsi utazással elő-és utószezonban.

Megtekintés