Csokoládé kóstolás


Kellemes környezetben tárul fel a csokoládékészítés édesen titkos világa:

ehhez nem kell mást tenni, mint bejelentkezni egy csokoládékóstolóra a Harrer Csokoládéműhelybe,
hol a világ legjobb töltött tejcsokoládéját készítik!


A csokoládékóstoló az alábbiakat tartalmazza:

egy korty pezsgő trüffelgolyóval

kisfilm vetítése a csokoládékészítésről

csokoládékóstoló: nyers csokoládé, étcsokoládé, tej - és fehércsokoládé, különböző ízesítésű csokoládék

csokoládé-szökőkút friss gyümölcsökkel

csokoládéital-kóstoló

Kóstoltatási időpontok:
Hétfőtől-vasárnapig 10.00 és 14.00 órakor

Kérjük, időpont egyeztetés miatt az alábbi elérhetőségeken jelentkezzenek:
office@harrerchocolat.com
Tel. +36 99 505 904

2017-ben is díjnyertes a Harrer Csokoládé

Az International Chocolate Awards kelet-európai döntőjéből ismét rangos díjakkal térhetett haza a Harrer Csokoládémanufaktúra.

Jelentős sikernek számít, hogy aranyérmet kapott a Harrer hibiszkuszos, valamint a narancs-gines töltött táblája. Ezüstérmet szerzett a málnás és forralt borral töltött táblája, a cappuccinós tejcsokoládéja, az eszpresszós táblája és a karamellizált kakaóbabbal megszórt, Nicaragua-Chuno 70 százalékos étcsokoládé táblája. Bronzérmes lett a Harrer gyógynövényes étcsokoládéja és a karamellizált kakaóbabbal megszórt, Nicaragua-Chuno 60 százalékos tejtáblája. (forrás: sopronitema.hu)
 

DÍJNYERTES CSOKICSODÁK A HARRERTŐL 2016-BAN IS!
INTERNATIONAL CHOCOLATE AWARDS VERSENYSOROZAT KIEMELKEDŐ EREDMÉNYEI:
4 db Aranyérem, 5 db Ezüstérem, 2 db Bronzérem

A 2015-ös „aranyos” sikertörténet után a csoda 2016-ban is folytatódik: idén is kimagasló eredménnyel végzett a Harrer Chocolat a világ legrangosabb nemzetközi csokoládékészítő versenyén, a 2016. október 14-én Londonban megrendezésre került INTERNATIONAL CHOCOLATE AWARDS-on, amely fontosságát és elismertségét tekintve leginkább a Michelin csillaghoz és a Bocuse d’ Or-hoz hasonlítható. A világ egyetlen, teljességében független minőségi csokoládé versenyén a legnevesebb külföldi csokoládészakértők, gasztronómiai szakértők, sommelier-ek és séfek alkotta nemzetközi zsűri értékelte a versenyzők által bemutatott kreációkat, hogy aztán közülük kiemelje a legjobbakat, a legmesteribb alkotásokat.

forrás: harrercafe.com
 

2015 októberében egyszerre öt Harrer Csokoládé nyert az International Chocolate Awards 2015 versenyen. A londoni eredményhirdetésen a Harrer Kajszibarackos töltött tejcsokoládéja a Töltött Tejcsokoládé Kategóriában ARANY fokozatot ért el.

Bővebb információ