Pároknak

Hangulatos négycsillagos szállodánkban igazi vendégszeretettel várjuk Önt az osztrák-magyar határ közelében, csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron óvárosára, és annak jelképére, a Tűztoronyra.

Könnyű megközelíthetőség, direkt foglalás esetén díjmentes parkoló, 100 kényelmes szoba, térítésmentes internet-használat, kellemes étterem, méltán elismert konyha és hangulatos kerthelyiség biztosítják Vendégeink kényelmét.

Wellness helyett mi igazi kikapcsolódást ajánlunk környékbeli programokkal, soproni és esterhazy kincsekkel, bécsi kirándulással, díjnyertes csoki kóstolójával, kékfrankos bortúrával. Sőt, nálunk a félpanziós vacsora sem kötelező, hogy programját Ön kötöttségek nélkül tervezhesse meg.

Hogy a hangulat igazán romantikus legyen, válasszon bor- vagy pezsgő kínálatunkból, gyümölcstál ajánlatunkból és a választott italt, gyümölcstálat szobájába készítjük Önnek érkezésükhöz időzítve.

A teljes kikapcsolódáshoz ajánljuk városi panorámás fitnesz termünket, majd lazításként könnyed beszélgetés az infraszaunában, végül egy kellemes masszázs és nyáron csobbanás a fűtött kültéri medencében.

kiskep
fokep

2023. 01. 09 - 2023. 12. 23

Idén tölti a 40-et? 2x 20%-ot kínálunk!

1983-ban született? NÁLUNK EGÉSZ ÉVBEN SZÜLETÉSNAPJA VAN!

Megtekintés

fokep
kiskep

2023. 01. 09 - 2023. 12. 23

40. szülinap, 40% kedvezménnyel!

TÖLTSÜK EGYÜTT A 40. SZÜLINAPUNKAT, A MI AJÁNDÉKUNK 40% KEDVEZMÉNY!

Megtekintés

kiskep
fokep

2023. 01. 02 - 2023. 10. 20

Soproni romantika, nászutas akció

Nászutas akció egy igazán romantikus kisvárosban, meglepetés bekészítéssel, nászutas gálavacsorával, masszázzsal, csokoládékóstolóval, nászutas diplomával.

Megtekintés