Sky Wellness – Ahol az ég a vizet éri

Maximális kapacitás: 28 fő

Élvezze az esti város és a Tűztorony fényeit egy pohár pazar koktéllal a kezében a kényelmes nyugágyakból vagy napközben figyelje a nyüzsgő belvárost  és a háztetőkön játszadozó napsugarakat. Egyedülálló, soproni városi panorámás látvány wellnessünk 2018 őszétől várja vendégeit modern környezetben, szállodánk legfelső, harmadik emeletén.  

Küldetésünknek tekintjük, hogy vendégeink gondjaikat elfeledve, feltöltődve, kipihenten folytathassák mindennapjaikat.

WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK

A Sky Wellnessben a következő szolgáltatásokat tudja igénybe venni:

Finn szauna
Magas páratartalom és 80-90 oC forróság.

Infraszauna & sókabin
Aki kevésbé melegre vágyik, az infra-szaunában (45 – 50 oC), színterápiával gazdagítva méregteleníthet, miközben a kabin oldalsó sófalai biztosítják a nyugtató, gyulladáscsökkentő és bőrbetegségek kezelésére egyaránt alkalmas sóbarlangi mikroklímát.

Gőzkabin
Barátságos gőzkabinunkban, 40-50 oC-os melegben, 4-5 fő pihenhet egy időben.

Pezsgőfürdő élmény elemekkel és egyedi városi panorámával
10 fős jakuzzink kellemes időtöltést kínál akár kisebb baráti csoportnak is. A víz hőfoka 35-37 fokos, a masszírozásról a medence oldalán és alján lévő intenzív befúvók gondoskodnak. Miközben elmerülünk a pezsgő buborékokban, a soproni belváros csodás látványa tárul elénk.

Pihenő tér nyugágyakkal

Öltöző helyiség

Fitneszterem
A karcsú vonalakért és formás izmokért! Munkálja meg hasizmait, hátizmát, edzzen az ellipszis tréneren vagy dolgozzon a karizmaira súlyzóinkkal!

Masszázs kezelések

Nyitva tartás, díjak

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a jelenlegi kormányrendelet (484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 12. § (2) és (3) bekezdései) értelmében 2021.03.01-ig szállodánk fitnesztermét, wellness részlegét sem külsős, sem szállóvendég nem látogathatja, ezeket a szálloda köteles zárva tartani.

Folyamatosan nyomon követjük a rendelet módosításokat és a lehető leghamarabb tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket és türelmüket köszönjük és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek!

 

A Sky Wellness használatát szobaáraink tartalmazzák, de korlátozott befogadóképessége miatt (max. 28 fő) regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a helyszínen, recepciónkon lehetséges az aktuális kihasználtság szerint. Belépéshez egy mágneses karórát biztosítunk 5.000 Ft/db kaució ellenében, mely egyben fedezetet is nyújthat az esetleges okozott károkra is.  A wellness használatát követően az órát kötelezően le kell adni recepciónkon, ezt követően, ha minden rendben volt a kaució teljes egészében visszajár.

Nyitva tartás és turnusok:

Hétfő: szünnap

Sky Wellnesünk hétfő kivételével minden nap 08:00-20:00 óráig tart nyitva.

Napi turnusok:

  1. 08:00-11:00 óra
  2. 12:00-15:00 óra
  3. 16:00-20:00 óra

SKY WELLNESS SOPRONI ÉS SOPRON KÖRNYÉKI VENDÉGEKNEK

Örömmel és szeretettel várjuk a soproni és Sopron környéki vendégeket is egyedi városi panorámás wellnessünkbe, mely az ország első vidéki Sky Wellnesse

Nyitva tartás:

Hétfő szünnap

Kedd-Vasárnap két turnusban:

I.  12:00-15:00

II. 16:00-20:00

HASZNÁLATA

Előzetes bejelentkezés szükséges legkorábban a használatot megelőző napon telefonon +36-99-512-261 vagy e-mailen info@hotelsopron.hu pontos dátum és turnus választással

Belépő díj (helyszínen fizetendő):

Hétköznapokon 3.500 Ft / fő / turnus,

Pénteken és szombaton: 4.500 Ft / fő / turnus

A belépő díja az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Sky Wellness használata. Szolgáltatások: pezsgőfürdő, infraszauna & sókabin, finn szauna, gőzkabin, fitnesz terem, pihenő tér, öltöző helyiség, zuhanyzó

15% kedvezményre jogosító masszázs kupon

sorompókkal zárt parkoló használata

Belépéshez egy mágneses karórát biztosítunk 5.000 Ft/db kaució ellenében, mely egyben fedezetet is nyújthat az esetleges okozott károkra.  A wellness használatát követően az órát kötelezően le kell adni recepciónkon, ezután, ha minden rendben volt a kaució teljes egészében visszajár.

Vásároljon Sky Wellness utalványt!

Ajándékozza meg szeretteit igazi kikapcsolódással! Választható utalványtípusok:

- hétköznapokon felhasználható ( vasárnaptól csütörtökig, kivéve hétfőn): 4.105 Ft / fő / turnus

- hétvégén is felhasználható (kivéve hétfőn): 5.105 Ft / fő / turnus

Az utalvány tartalma továbbá egy pohár limonádé (0,30l), melyet Sky Wellness bárunkban vagy éttermi Drink Bárunkban fogyaszthat el.

Az utalványok a vásárlástól számított 12 hónapig érvényesek, kivéve kiemelt időszakok, ünnepnapok. Előzetes időpont egyeztetés szükséges legkorábban a wellness használatot megelőző napon. Időpont foglalás aktuális kapacitásunk szerint lehetséges.

Belépéshez egy mágneses karórát biztosítunk 5.000 Ft/db kaució ellenében, mely egyben fedezetet is nyújthat az esetleges okozott károkra.  A wellness használatát követően az órát kötelezően le kell adni recepciónkon, ezután, ha minden rendben volt a kaució teljes egészében visszajár.

Online utalvány vásárlás

 

HASZNOS TIPPEK

Infraszauna & sókabin

Minden sportszerető és egészséges életmódot folytató vendégünknek ajánlunk.
Az infraszaunázás megkezdése előtt, kb. fél órával fogyasszon 4-8 deciliter folyadékot, lehetőség szerint szénsavmentes ásványvizet.

Pozitív hatásai:

Mélytisztító hatásának köszönhetően kezeli a különböző borproblémákat

Fokozza a salakanyag-kiválasztást, ezáltal a celluitisz (narancsbőr) legyőzhető, méregtelenít

Görcsoldó hatású, enyhíti a fájdalmakat

Több száz kalória elégetésében segít alkalmanként

Fokozza a vérellátást, ezáltal csökkenti az izom-és ízületi fájdalmakat, a reumát, az érrendszeri problémák kezelését elősegíti

Segít a meghűlés és az influenza megelőzésében vagy megszüntetésében, csillapítja a fájdalmat (pl. torok - fejfájás), a különböző gyulladásokat (pl. homlok - arcüreggyulladás)

Hatékonyan oldja a stresszt, feszültséget

Erősíti az immunrendszert

Finn szauna

Magas páratartalom és 80-90 °C forróság.

Egyesíti a római hőlégfürdő és a török gőzfürdő elemeit. Egyszerre jelent kikapcsolódást és felfrissülést, az egészségünk megóvását segítő pihenést. 
Szaunázás előtt mindig zuhanyozzon le! A szaunában törölköző használatát javasoljuk, melyet kérjen recepciónktól.