Megújul(t) a Hotel Sopron

MEGÚJUL(T) A HOTEL SOPRON

Sopron egyik legnagyobb méretű négycsillagos szállodájaként fontosnak tartjuk, hogy a vendégeinknek nyújtott szolgáltatásunk színvonalában ne csak a szinten tartásra törekedjünk, hanem mindig többet és jobbat biztosítsunk. Ezen okból dolgoztunk ki egy rövid-és középtávú fejlesztési stratégiát, melyet a következőkben örömmel osztunk meg Önökkel.

Szállodánk 2017-től már két szinten Prémium minőségben, Premium szobákkal fogadja vendégeit.

2018-as, 35. évünket további fejlesztésekkel indítottuk, s ősszel 3. emeleti, egyedi, városi panorámás wellness részlegünkkel várjuk vissza vendégeinket!

2019-ben szállodánk harmadik emeletének Standard szobái frissültek fel,  nyáron megújult teraszunk, illetve új a'la carte étterem fogadja vendégeinket.

A 2020-as év a siker éve is volt! Létrehoztunk egy csodálatos lakosztályt, kültéri medencét és egy minden igényt kielégítő konferenciatermet.

2022-ben a hotel földszintjén, az étteremben, a bárban és a lobbyban padlóburklat csere történt, valamint új recepciós - és bárpult került kialakításra.

2022-ES FEJLESZTÉSEK

Éttermünk megújult külsővel és a megszokott magas minőséggel várja vendégeinket!

A 2022-es év első nagy volumenű felújítása során szállodánk étterme minőségi új burkolatot kapott, mely kiválasztásakor a legfőbb szempont a világos és kifinomult összkép elérése volt. A padló eddigi járólapjait vinyl burkolatra cseréltük, az étterem székeinek huzatjai kellemes bézs színnel egészítik ki az összképet. A hatalmas ablakokon beszűrődő fény világossá varázsolja az étterem egészét, melyek előtt a színvilághoz maximálisan illő függönyök segítségével lehet biztosítani az árnyékolást.

Megújult szállodánk recepciója és bárja:

A 2022-es év második nagyobb volumenű felújítása lezárult, melynek keretén belül a szállodánk földszintjén a teljes padlóburkolat, recepció és bárpult újult meg. A felújítás tervezésekor fontos szempont volt, hogy naturális színeket használjunk. A megújult világosszürke padlóburkolat sokkal világosabbá és barátságosabbá varázsolja az előteret. A recepciós pult, illetve a mögötte található fal naturális faburkolatot kapott, amely kellemes természetközeli érzést ad a lobbynak. Egy válaszfal kibontásával hatalmas teret alakítottunk ki, mely a főbejárattól egészen az éttermünkig biztosít helyet minden pihenni vágyó vendégünknek.
Szállodánk bárjának burkolata is megújult, amely tökéletesen illeszkedik az új padlóburkolathoz.         A felújításoknak köszönhetően a szállodánkba érkező vendégeink egy komfortos, modern, de mégis természetközeli térbe toppanhatnak be, ezáltal egy jelentősen pozitív első benyomásra tehetnek szert.

 

2020-as fejlesztések

Számunkra a 2020-as év a siker éve is volt. Kitűzött terveinket sikerült megvalósítani ebben a különleges helyzetben.

Privilege Suite

A megközelítőleg 50 m2-es lakosztály egy nappaliból, hálóból, gardrób szobából és fürdőszobából áll. Exkluzív enteriőrrel, egyedi tervezésű bútorokkal, spanyol burkolatokkal. Célunk egy olyan maradandó élmény átadása, amellyel kiszakítjuk vendégeinket a mindennapok forgatagából. A lakosztály kiválóan alkalmas VIP vendégek fogadására, egyéni vendégeink részére, nászutas pároknak akár a pihenés, akár a készülődés idejére.
 

Kültéri medence

Feszített víztükrű, fűtött kerti úszómedence 2020 augusztusában került átadásra, mely a következő évben már júniustól szeptemberig várja a látogatókat. Speciális élményelemek segítik az ellazulást: hát és nyak masszírozó illetve hidro láb masszázs. A Hotel Sopron úszómedencéje ideális hely a társasági élet megéléséhez, kihagyhatatlan időtöltés családdal és barátokkal. Fantasztikus kikapcsolódás, stressz csökkentő, mesésen feltöltő.
 

Kékfrankos konferenciaterem

Megújult konferenciaterem és rendezvényhelyszín
Hosszú várakozás után, mindenki nagy örömére Nyugat-Magyarország egyik legszínvonalasabb rendezvény helyszínét, egyedülálló konferenciatermet sikerült létrehoznunk. A konferenciaterem klimatizált, természetes megvilágítású, 190 m2, amely két kisebb, egyenként 95 m2-es teremre osztható. 3 fokozatú fény- és hang szabályozással rendelkezik: előadás, vetítés és teljes fényerő módokban. A projektorok és a vásznak beépítettek, tabletről vezérelhetők. Kiválóan alkalmas konferenciák, rendezvények, kulturális események, show műsorok, esküvők lebonyolítására.
 

Határtalan szórakozás a gyerekeknek

Megújúlt Tündérkert gyermekjátszónk és kültéri játszóterünk. Új helyszínen, nagyobb területen, modern, még biztonságosabb burkolattal, kreatív játékokkal várjuk a kicsiket.

2019-es fejlesztések

2019-ben a szálloda harmadik emeletének Standard szobái vinilpadló borítást kaptak. A folyosót soproni fotósok óriásképeivel díszítettük az első és második emelethez hasonlóan.

Nyáron megújul teraszunk is, mely pergola borítást kap, ezzel új éttermi tér nyílik meg vendégeink előtt.

2018-as fejlesztések

2018-ban a felújításokat tovább folytattuk és szállodánk 35 éves évfordulóján új, egyedi elrendezésű, városi panorámás wellness-részleg kialakításába kezdtünk, ahova előre láthatóan ősszel várjuk kedves Vendégeinket!

2017-es fejlesztések

Fejlesztéseink első szakaszában, 2017-ben már két teljes emeleten is a Premium designcsaládnak megfelelően lettek folyosóink, szobáink kialakítva.

A szobák és folyosók megszépülése mellett teraszunk is új külsőt kapott, ProsEat néven nyitott meg és kínált frissítő italokat, nyáresti grill vacsorákat vendégeinknek.

A külső megszépüléséhez fontosnak tartjuk a szolgáltatásaink színvonalát is növelni, konyhánk élén új chefünk biztosítja 2017-től, hogy a felszolgált ételek megfeleljenek a modern, nemzetközi gasztronómiai trendeknek újragondolt ízekkel és modern tálalással.

Korábbi évek fejlesztései

A közelmúlt munkálatait indította el 2010-ben és 2012-ben Standard szobáink részleges és Premium szobáink teljes felújítása. Standard szobáinkban kicseréltük az ágyakat, új padlószőnyeget fektettünk le és új függönyökkel tettük hangulatosabbá őket. 

Premium Style és View szobáink teljes felújításon estek át, új, egyedi design alapján készültek el magenta és zöld-narancs színvilágú kétágyas szobák, emellett családi szobáink egy része is megújult. 

Premium View szobáink modern, felújított, 21 m2 alapterületű, légkondicionált szobák balkonnal, csodálatos kilátással a történelmi belvárosra. A szoba premium felszereltségéhez tartozik többek között egy laptop méretű szobai széf, illetve vízforraló tea és kávé bekészítéssel. 

Premium Style szobáink modern, kétágyas tágas szobák fiatalos színvilággal, kényelmes íróasztallal. Minden szobához zuhanyzó tartozik és klímaberendezéssel felszerelt. A kényelmet fokozza még egy laptop méretű szobai széf és vízforraló kávé és tea bekészítéssel.


Reméljük, hamarosan vendégeink között köszönthetjük Önt megújult szállodánkban!