Megújul(t) a Hotel Sopron

MEGÚJUL(T) A HOTEL SOPRON

Szállodánk 2017-től már két szinten Premium minőségben, Premium szobákkal fogadja kedves vendégeit. Sőt, a 2018-as, 35. évünket további fejlesztésekkel indítottuk, s ősszel 3. emeleti, egyedi, városi panorámás wellness részlegünkkel várjuk vissza vendégeinket! 

Sopron egyetlen nagyméretű négycsillagos szállodájaként fontosnak tartjuk, hogy a vendégeinknek nyújtott szolgáltatásunk színvonalában ne csak a szinten tartásra törekedjünk, hanem mindig többet és jobbat biztosítsunk. Ezen okból dolgoztunk ki egy rövid-és középtávú fejlesztési stratégiát, melyet a következőkben örömmel osztunk meg Önökkel.

Prezentáció

INFOGRAFIKA

Korábbi évek fejlesztései

A közelmúlt munkálatait indította el 2010-ben és 2012-ben Standard szobáink részleges és Premium szobáink teljes felújítása. Standard szobáinkban kicseréltük az ágyakat, új padlószőnyeget fektettünk le és új függönyökkel tettük hangulatosabbá őket. 

Premium Style és View szobáink teljes felújításon estek át, új, egyedi design alapján készültek el magenta és zöld-narancs színvilágú kétágyas szobák, emellett családi szobáink egy része is megújult. 

Premium View szobáink modern, felújított, 21 m2 alapterületű, légkondicionált szobák balkonnal, csodálatos kilátással a történelmi belvárosra. A szoba premium felszereltségéhez tartozik többek között egy laptop méretű szobai széf, illetve vízforraló tea és kávé bekészítéssel. 

Premium Style szobáink modern, kétágyas tágas szobák fiatalos színvilággal, kényelmes íróasztallal. Minden szobához zuhanyzó tartozik és klímaberendezéssel felszerelt. A kényelmet fokozza még egy laptop méretű szobai széf és vízforraló kávé és tea bekészítéssel.

2017-es fejlesztések

Fejlesztéseink első szakaszában, 2017-ben már két teljes emeleten is a Premium designcsaládnak megfelelően lettek folyosóink, szobáink kialakítva.

A szobák és folyosók megszépülése mellett teraszunk is új külsőt kapott, ProsEat néven nyitott meg és kínált frissítő italokat, nyáresti grill vacsorákat vendégeinknek.

A külső megszépüléséhez fontosnak tartjuk a szolgáltatásaink színvonalát is növelni, konyhánk élén új chefünk biztosítja 2017-től, hogy a felszolgált ételek megfeleljenek a modern, nemzetközi gasztronómiai trendeknek újragondolt ízekkel és modern tálalással.

2018-as fejlesztések

2018-ban a felújításokat tovább folytattuk és szállodánk 35 éves évfordulóján új, egyedi elrendezésű, városi panorámás wellness-részleg kialakításába kezdtünk, ahova előre láthatóan ősszel várjuk kedves Vendégeinket!

2019-es fejlesztések

2019-ben a szálloda harmadik emeletének Standard szobái vinilpadló borítást kaptak. A folyosót soproni fotósok óriásképeivel díszítettük az első és második emelethez hasonlóan.

Nyáron megújul teraszunk is, mely pergola borítást kap, ezzel új éttermi tér nyílik meg vendégeink előtt.

A jövőre vonatkozó elképzeléseink

Kültéri medence rekonstrukciója
Földszinti terek átalakítása (lobby, recepció, konferencia termek, étterem, drink bár, gyermekjátszó)
A 3. emelet megújítása (Penthouse szobák, lakosztályok)


Reméljük, hamarosan vendégeink között köszönthetjük Önt megújult szállodánkban!