Zakant Étterem & Fine Bisztró

 

 

ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró egy régóta dédelgetett álom.

Sikerült egy csodás Hotelhez exkluzív és izgalamas a la carte éttermet párosítanunk!

Hogy mit is kínálunk?

Sopron városában egyedülálló Fine Bisztró stílusú a’la carte éttermet, csodálatos panorámával a Tűztoronyra. Nyáron, varázslatos mediterrán hangulatú teraszt a medence mellett, télen, buja télikertet, bensőséges családi, baráti, ebéd/vacsora helyszínt. Hisz mi is lehetne fantasztikusabb, mint nyáron a hűs medencére néző teraszon csodás zene mellett élvezni a gasztronómia remekeit vagy télen pihe-puha kényelmes székeken elfogyasztani az ebédet/vacsorát, s közben gyönyörködni a hófedte panorámában. Éttermünk befogadóképessége 32 fő, mely 64 főig bővíthető, ezzel is szerettük volna megőrizni a hely exkluzivitását.

Szeretnénk mindazokat vendégül látni, akik a minőségi gasztronómia hívei. Nálunk megtalálható mind a hazai, mind a nemzetközi ételek széles skálája. Számunkra természetes, hogy kiváló nyersanyagokkal dolgozunk, alapozva a helyi, és magyar alapanyagokra, mely tökéletesen megtestesítheti a Fine Bisztró jelleget. Aki a kíváló ételeket megálmodta és biztosítja számunkra nem más, mint Csomós András a ZAKAnT ÉTTEREM és a HOTEL SOPRON**** Executive Séfje, aki a minőségben hisz, és ezért dolgozik nap mint nap nagyszerű csapatával!

Pár mondat borainkról:

Borainkat a minőség jegyében, nagy hangsúlyt fektetve a régió boraira válogatjuk össze. Évente egyszer kerül átdolgozásra az egész borlap, mindig kerül be illetve ki, olyan tétel, amit az étterem ételeihez igazítunk.

S e mellé párosítottuk a 22 borvidék teljessége nélkül olyan tételeket, amelyeket a bor fogyasztók, és borértők is megelégedésükre fogyaszthatnak.

Nyitva tartás:

Hétfőtől vasárnapig 12-22 óráig várjuk a kedves érdeklődőket, hogy vendégeink legyenek egy fantasztikus íz utazáson.

A konyha este 9 óráig várja a kedves Vendégeket.

A nyitva tartás kiemelt időszakokban, nagyobb rendezvények miatt változhat!

Asztalfoglalás a 99/512-261-es telefonszámon vagy pedig a www.hotelsopon.hu oldalon.