VINOSSEUM BOR – ÉS APARTMANHÁZ

 „Mindenhol jó, de legjobb Sopron!” Legyen szó kulturális látnivalókról, aktív időtöltésről vagy gasztronómiai ízutazásról, Sopron és környékén mindent megtalálunk.

A család minden korosztályát várja a város és a környék: többek között kalandparkkal, állatsimogatóval, számos nagyszerű játszótérrel, kilátókkal, bobpályával, városnéző kisvonattal, meseparkkal, csokoládémanufaktúrával, szabadulószobával, gokarttal, sétarepüléssel, kőfejtővel, kézműves sörökkel, borpincékkel múzeumokkal, kastélyokkal. Kétkerekűre pattanva a Fertő-parti kerékpárúton is számos természeti látnivalót megcsodálhatunk, miközben ínycsiklandó ételeket-italokat kóstolhatunk meg, bármely településen is állunk meg egy kis pihenésre.

A családdá válással, gyermekek érkezésével, megváltozik az életünk jónéhány szegmense, mindez igaz az utazási szokásainkra is. A prioritások mások lesznek, de a felhőtlen kikapcsolódásra vágyódás megmarad. Kettesben történő utazásnál még előnyben részesítettük a szállodai szoba foglalását, hiszen ez volt az egyik legkézenfekvőbb opció. Kisgyermekekkel viszont már kényelmesebb megoldást nyújt az apartmanba történő szállásfoglalás.

Tágasabb tér, könnyebb elszeparálódás a többi vendégtől, magas szinten felszerelt konyha. Csak néhány érv a sok közül, ami miatt érdemes kipróbálni a Vinosseum Bor- és Apartmanházat. Amiatt biztosan nem kell aggódnunk, hogy a gyerkőcök vagy a kutyusunk esetleges hangoskodása zavarja a többi vendéget. A várva várt nyugalomban teljesen átadhatjuk magunkat a feltöltődésnek.

A Hotel Soprontól 1-2 perces sétára-, de különálló épületben található 2 db modern, klimatizált apartman. Meleg, barátságos színek, ízléses, otthonos berendezés – mindez jellemzi az apartmanokat. 2 felnőtt és 2 kisgyermek elhelyezése kényelmesen megoldható a franciaággyal, kihúzható kanapéval illetve pótágy vagy babaágy bekészítésével. A legkisebbekre is gondolnak, a foglaláshoz tudtunk igényelni minden fürdőszobai segédeszközt, amikre a kicsiknek szüksége van. Sőt, itt még a négylábúakról sem feledkeznek meg, hisz a kutyusunk is megkap mindent, amire csak szüksége van.

A parkolás nagyon sok szálláshelyen kardinális kérdést jelent, de itt emiatt sem kell hogy nyugtalankodjunk. Az Apartmanház előtt, vagy a szálloda parkolójában térítésmentesen biztonságban tudhattuk autónkat.

Amennyiben az igényeink úgy kívánják, az ízlésesen, praktikusan kialakított konyhasarokban lehetőségünk van saját magunk étkezéséről gondoskodni. Amikor a programunk úgy alakul, hogy nincs időnk vagy kedvünk főzni, a szálloda étterme nyitva áll, akár reggeliről, vacsoráról legyen szó. A hotelhez tartozó a ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró, amely remek gasztronómiájával, különleges miliőjével kihagyhatatlan, ha a Vinosseum Bor -és Apartmanházban száll meg.

A szálloda nemrégiben felújított kültéri úszómedencéjét ingyenesen, korlátlan alkalommal használhatják a vendégek. Kellemes hőfok, hát – nyak – és talpmasszírozó elemek, frissítő úszás, melyek mind-mind fokozzák az endorfin szintünket. A kis felfedezőknek, a hotel játszóterének kipróbálásához sem kellett innen messzire menniük, közvetlenül a medence mögött található a csúszdás - mászóköteles – mászófalas - trambulinos gyermekbirodalom.

Rossz idő esetén a hotel 3. emeletén található Sky Wellness páratlan panorámával nyűgözi le látogatóit. A belépőjegyet a hotel recepcióján tudtuk megváltani. Jakuzzi élmény elemekkel, finn szauna, infraszauna & sókabin, gőzkabin, és fitneszterem járulnak hozzá a testi-lelki felfrissülésünkhöz. A kicsik a hotel földszintjén található Tündérkert Gyermekjátszóban is átadhatják magukat az önfeledt, boldog játék örömének.

Összességében elmondható, hogy a Vinosseum Bor- és Apartmanházban minden szolgáltatáshoz hozzájuthattunk, amihez a szálloda vendégei is, elszeparálva, együtt, de mégis külön a maximális feltöltődés érdekében!

Szerző: H.A.