SOPRON A HATÁRTALAN KÉNYELEM, A KULTURÁLIS ÉS SZABADIDŐS PROGRAMOK FELLEGVÁRA.

SOPRON A HATÁRTALAN KÉNYELEM, A KULTURÁLIS ÉS SZABADIDŐS PROGRAMOK FELLEGVÁRA.

Akár az augusztusi hőségben vagy az őszi indián nyárban szeretnénk vakációnkat eltölteni, Sopron számtalan programot kínál.

A kultúrára vágyókat számos múzeum és kiállítás várja, a sportos életmód híveit többek között kenu, erdei séta, kiváló minőségű kerékpárutak, s a határon túli, de Sopronhoz nagyon közeli Familypark csalogatja. De ha szíve csücske a minőségi ételek és italok fogyasztása, végképp itt a helye, hisz a soproni borvidék és gasztronómia méltán híres országon innen és túl. Na de nézzük is meg, a számos program kínálat mellett, hol is érdemes megszállni.

A 40 éves Hotel Sopron a végtelen feltöltődés, határtalan kényelem, magas minőségű szolgáltatások helyszíne! 

A Hotel Sopron egy remek választás a nyaralásra, aktív és passzív pihenésre, számos pozitív élményt nyújt az idelátogatóknak. A szálloda kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyedén felfedezhessük a város nevezetességeit és élvezhessük a környék látnivalóit.

A hotel első benyomásra modern és barátságos légkört áraszt. A személyzet kedves és segítőkész, készen állnak arra, hogy kielégítsék a vendégek igényeit és felmerülő kérdéseire válaszoljanak. A gyors bejelentkezés után lássuk a szobákat...tágasak, kényelmesek jól felszereltek, így az ott tartózkodás alatt otthonosan érezhetjük magunkat. A szálloda harmadik emeletén található Sky Wellness kiváló lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és feltöltődésre, hiszen rendelkezik többek között jakuzzival, szaunával, gőzkabinnal és fitneszteremmel.

Mivel nyáron érkezünk a szállodába, mindenképpen meg kell, hogy említsem a feszített víztükrű kültéri medencét, mely pálmákkal ölelt frissítő csoda, tele kényelmi funkciókkal, mellette napágyakkal és szemmel tartható távolságra játszótérrel.

Az étterem a Hotel Sopron egyik kiemelkedő eleme. A félpanziós ellátás több, mint amit kívánnánk. A reggeli bőséges és változatos, mindenki találhat kedvére való fogást. A vacsoránál a hazai és nemzetközi konyha remekei is megtalálhatóak. Az ételek frissek és ízletesek, minden ízlésnek megfelelő a repertoár. A szállodához tartozó A’la carte étterem (ZAKAnT Étterem és Fine Bisztró) elképesztő hazai és nemzetközi borkínálattal rendelkezik, nem is beszélve a gasztronómiáról, hisz az étterem az idén első helyezett lett egy országos receptúra versenyen. Mindenképp kipróbálandó!

A meglepetéseket, a szolgáltatásokat csak fokozni tudom, hisz a beltéri gyermekjátszó, a kültéri mászóka, a felnőtteknek szóló szórakoztató szoba, a változatos koktél kínálat, az e-roller és traktor buli lehetősége mind azt mutatja, hogy a Hotel Sopron teljes mértékig minden korosztály számára felkészült. Bátran ajánlom mindenkinek, aki Sopronban szeretne nyaralni, hogy válassza a négycsillagos Hotel Sopront, nem fog csalódni!

Érdemes a weboldalon szemezgetni, hiszen a születésnapi akciók keretén belül számtalan kedvező lehetőséget találunk. 

Szerző: B.Sz.