Pezsdítő szilveszter a Hotel Sopronban

Az év utolsó napja mindannyiunk számára egy különleges alkalom, amikor arra törekszünk, hogy méltó módon búcsúztassuk az elmúlt évet és üdvözöljük az újat. A szilveszteri ünneplés helyszínének megválasztása kulcsfontosságú a felejthetetlen élmények megteremtéséhez. Érdemes kalkulálni a Hotel Sopronnal, hisz a szálloda az év utolsó napjaira különleges programokat kínál.

A hotel a vendégei számára széles skálán biztosít szobát, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Akár családdal, barátokkal vagy kutyussal érkezik a vendég, számtalan lehetőség közül választhat.

Miért éppen a Hotel Sopront válasszuk szilveszterkor? 

Az első és egyik legfontosabb ok a változatos programkínálat. Szombaton, az év utolsó hétvégéjén, az esti órákban már a bőséges büfévacsora alatt DJ Solymi zenél. Dallamok érkeznek a világ minden tájáról, hazai és nemzetközi slágerekre rophatjuk a táncot. Az est különleges vendéggel is bővül, a fantasztikus színész-musical énekes Nagy Sándor lesz a sztárvendég. A kivételes tehetség, csodás örökzöldekkel, fergeteges dalokkal ajándékozza meg vendégeinket, a szórakozás garantált!

Az év utolsó napján vasárnap, ínycsiklandó büféreggelivel indíthatjuk a reggelt, hogy energiával telve várjuk az est folyamán zajló eseményeket. Napközben kézműves programokkal várjuk a kicsiket, könnyű büféebédet, hidegtálakat kínálunk ebédidőben.

A Szilveszteri gálavacsora és programsorozat a Hotel Sopron csúcspontja és minden elvárásunkat felülmúlja! A vendégeket érkezéskor welcome drink fogadja, hogy azonnal belecsöppenhessenek az ünnepi hangulatba. DJ Fenyvesi zenéje már a gálavacsora alatt biztosítja a jó hangulatot a korlátlan italcsomagról nem is beszélve. Az est fénypontja az egzotikus hangulatot varázsló brazil szamba és capoeira táncosok elképesztő show műsora, melyre feledhetetlen zenével és tánccal készül a csapat.

Az éjféli pezsgős újévköszöntő méltóan indítja az új évet, míg az éjféli büfévacsora lehetővé teszi, hogy az év utolsó percében is ínycsiklandó fogásokkal kényeztessük magunkat. Az est során a tombolasorsolás további izgalmakat tartogat és lehetőséget ad arra, hogy néhány szerencsés vendég további ajándékokkal gazdagodjon az év első perceiben.

A Hotel Sopron szilveszteri rendezvénye minden elemében figyelembe veszi a vendégek kívánságait és igényeit. Zenével, tánccal, gasztronómiai élvezetekkel és exkluzív show-műsorokkal teli esték garantáltak, amelyek felejthetetlen emlékeket hoznak.

Szerző:H.S._B.Sz.