Old timer akció a Hotel Sopronban!

avagy
MIÉRT A HOTEL SOPRONT VÁLASZTANÁM SZÜLEIMNEK?

Sopron a látogatók számára sajátos épületeivel, számos kulturális, gasztronómiai és természetbarát programjaival egy igazi ékszerdoboz!

A város szívében sétálva a Fő téren található a város jelképe a Tűztorony, ahonnan csodálatos panoráma nyílik Sopronra és környékére. Érdemes ellátogatni a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központba, ahol kulturális események, koncertek és művészeti kiállítások várják az érdeklődőket.

A természet szerelmeseinek, a Fertő-táj kiváló lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra. Ezen a világörökségi helyszínen, és a környező területen számos túraútvonal és kerékpárút található. A Soproni Borút Egyesület borászatai és borkóstolói, izgalmas élményt nyújtanak, ahol a helyi borok gazdagságát lehet felfedezni. Ne feledkezzünk el a Lővérek szépségéről, gyönyörködhetünk változatos növény- és állatvilágában. A kijelölt útvonalakon sétálva vagy biciklizve, a látogatók számára lehetőség nyílik elszakadni a városi zajtól és élvezni a friss levegőt. Végül, de nem utolsó sorban érdemes felfedezni a környékbeli kastélyokat, mint például az Esterházy-kastélyt Fertődön, ami a barokk építészet remeke. Illetve a Széchenyi kastélyokat Fertőszéplakon és Nagycenken.

A HOTEL SOPRON MOST KIFEJEZETTEN A 60 ÉV FELETTI KOROSZTÁLYT CÉLOZTA MEG AJÁNLATÁVAL! DE MIÉRT IS VÁLASZTANÁM SZÜLEIMNEK?

A kényelmes szobák és a gondosan kialakított szolgáltatásokkal szüleimnek teljes kikapcsolódásban lehet részük! Az étkezéseken keresztül felfedezhetik az ízekben és látványban gazdag nemzetközi és hazai konyha remekeit. A szálloda kiváló wellness szolgáltatása teljeskörű pihenést nyújt, például egy pihentető masszázzsal vagy a jakuzzi használatával. Ezeken kívül figyelembe ajánlom a szaunát a gőzkabint és a fitnesztermet. Júniustól szeptemberig kültéri medencét is üzemeltet a szálloda így jó idő esetén ezt is érdemes kipróbálni.

A Hotel Sopron old timer akciója egy olyan utazást kínál, amelyben a nosztalgia és a kényelem tökéletes egyensúlyban van, így emlékezetes időtöltést biztosít szüleimnek.

Szerző:
F.F. _HS

AZ AJÁNLATRÓL:

Az OLD TIMER ajánlat igénybevételéhez legalább négy éjszakás foglalás szükséges 60 év feletti vendégeink számára. Az ajánlat tartalmazza a svédasztalos reggelit, félpanziós foglalás esetén pedig 3 fogásos menü vacsorát, nagyobb vendéglétszám esetén büfé formában. Szállás Premium Style vagy Premium View kétágyas szobában. Találkozzunk Sopronban Lővérekben, a látogatók számára lehetőség nyílik egy kis időre elszakadni a városi zajtól és élvezni a friss levegőt.