Október 23-i hosszú hétvége Sopronban!

Az őszi hosszú hétvége mindig egy kiváló lehetőség arra, hogy kiszakadjunk a mindennapi rutinból, feltöltődjünk és élvezzük az utolsó meleg napokat, mielőtt a tél beköszönt.

A Hotel Sopron**** számos kényelmi szolgáltatást, kedvezményes pihenési lehetőséget kínál az őszi hosszú hétvége eltöltésére.

A hotel vendégei számára széles skálán biztosít szobát, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Akár családdal, barátokkal vagy kisállattal érkezzen, számos kényelmes szobatípus közül választhat. A szobák kivétel nélkül kapszulás kávéfőzővel és klímával felszereltek a napi kényelmet biztosítva.

Vitalitás, harmónia, egészség!

A Hotel Sopron kihagyhatatlan szolgáltatása a városi panorámás Sky Wellness. A Sky Wellness a hotel legfelső szintjén található, csodálatos kilátást nyújtva a városra és híres jelképére, a Tűztoronyra. Egy őszi hosszú hétvége alatt nincs is jobb, mint egy forró szauna vagy egy jakuzzi! A különleges jakuzzi élmény segít ellazulni és feltöltődni, miközben a város panorámáját élvezhetjük. A szolgáltatások szempontjából a Sky Wellness többféle lehetőséget is kínál a vendégeknek. Az infraszauna és sókabin segít a stressz leküzdésében és hozzájárul a test és a lélek harmóniájának megteremtéséhez. A finn szauna és gőzkabin pedig azok számára ajánlott, akik a hagyományos szaunaélményt keresik vagy szeretnék megtapasztalni a gőzkabin által nyújtotta mélyrelaxációt. Az aktív pihenést kedvelőknek a fittnesz részleget ajánljuk, a modern gépek tökéletesen alkalmasak az izmok megmozgatására.

Gasztronómia terén sem lesz hiány élményekből Sopronban. Az őszi időszak friss és helyi alapanyagokban gazdag konyhát kínál, így érdemes megkóstolni a helyi specialitásokat és a borvidék kiváló borait. Az őszi ízek kavalkádja garantáltan lenyűgözi az ínyenceket és azokat, akik a helyi gasztronómiai élvezeteket keresik. Méltán elismert, hazai és nemzetközi kínálatot nyújtó éttermünk (ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró) a napi étkezések mellett protokoll és kötetlen rendezvények, családi ünnepek ideális helyszíne.

Végül, de nem utolsósorban a Hotel Sopron zárt és kamerákkal megfigyelt parkolót is biztosít kedvezményesen. Ez nagyban megkönnyíti a vendégek érkezését és biztonságos helyet kínál az autóiknak, így az itt töltött idő teljes mértékben stresszmentes lehet. Találkozzunk Sopronban!

Szerző: B.Sz.H_S