Megújult konferenciaterem és rendezvényhelyszín

A konferenciaturizmus napjainkban az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat. Akkor értük el célunkat, akkor beszélhetünk sikeres üzleti rendezvényről, ha a megrendelő az esemény után, a későbbiekben ismét igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat és hosszú távú munkakapcsolatot tudunk kiépíteni. Egy rendezvény sikeressége sok dolgon múlik, például a kollégák tapasztalatain, a technikai felszereltségen és a jó kommunikáción, többek között. 

Az üzleti utazók különböznek a hagyományos vendégektől, hiszen ők egész nap a konferencia helyszínéhez vannak „kötve”. Nekik a helyszínen kell extra szolgáltatásokat, programokat nyújtani. 

Hotel Sopron - Megújult konferenciaterem és rendezvényhelyszín

A szálloda komplex szolgáltatást nyújt konferenciák esetén. A terem bérbeadása mellett, szállás és catering szolgáltatásokat is kínál, valamint vállalják a helyszínen az egyéni és csapat építő programok megszervezését is.

A Hotel Sopron Nyugat-Magyarország egyik legszínvonalasabb rendezvény helyszíne, nyugodt zöld környezetben, távol a város zajától, de közel a város szívéhez fekszik. Tágas beltérrel és a történelmi belvárosra néző csodás kilátással várja a résztvevőket. 

A konferenciaterem klimatizált, kiváló megvilágítású, 190 m2 nagyságú, mely szeparálható, így ez akár nagyobb konferenciáknak, de kisebb megbeszéléseknek és rendezvényeknek is tökéletes. A természetes fényről 3 darab nagy méretű ablak gondoskodik. A terem teljes mértékben irányítható egy iPad segítségével, így az előadók kényelmesen, saját maguk tudják kezelni a motorikusan működtethető vásznat és projektort is. A fénytechnika különlegessége, hogy a manuális működtetésen túl, a megvilágítás alkalmazkodik a kintről beszűrődő fényhez, illetve attól függően változik, hogy használatban van-e a projektor illetve a vászon. A hangtechnikához mennyezeti hangszórók, hordozható-és mobil mikrofonok tartoznak.  A konferenciaterem világos burkolatával és modern berendezésével akár kisebb esküvők számára is megfelelő választás. A semleges burkolatok miatt könnyen díszíthető, szeparálhatósága miatt a vendégek is jobban elkülönülhetnek a szálloda lakóitól. Számtalan showműsor típusnak is tökéletes helyszín ( mint a már megelőző években  gyakorlattá is vált )legyen szó akár bűvész, táncos-akrobatikus vagy revü és show műsorokról. A szálloda corporate vendégei szívesen rendezik meg itt a találkozókat, konferenciákat, mert az együttműködés során egyedi ajánlatokkal s minden eseteben kifogástalan kiszolgálással találkoznak.

Hotel Sopron - Megújult konferenciaterem és rendezvényhelyszín

A konferenciaterem mellett a szálloda Üvegterme is kiválóan alkalmas kisebb megbeszélésekhez. A teremből festői kilátás nyílik a Tűztoronyra, és a medencére. A konferenciaterem és az Üvegterem együttes igénybevételével, akár egy időben párhuzamosan folyhatnak a tanácskozások.

A szállodában, a standard szobák mellett, prémium kategóriás szobákkal is várják a résztvevőket/vendégeket, és két lakosztály is rendelkezésre áll. Az étkezések összeállításánál a séf igyekszik mindig szezonális alapanyagokkal dolgozni, és különös figyelmet fordít az ételérzékenységgel rendelkezők felé. A catering szolgáltatások az étteremben akár 350 főig igénybe vehetők, így akár a konferencia időtartama alatti étkezésekre, esküvőknek és báloknak is tökéletes. 

Hotel Sopron - Megújult konferenciaterem és rendezvényhelyszín

A szakmai programok kipihenésére tökéletes a Sky Wellness részleg, ahol a pezsgőfürdőben tökéletesen átgondolható a nap eseménye vagy egy nyugtató masszázzsal zárható nap vége. A Zakant a’la carte étterem pedig modern hangulattal, csodálatos kilátással, pazar ételekkel és kiváló italokkal várja a résztvevőket.

Hotel Sopronban a minőségért, a közös sikerért dolgoznak!

Szerző K.E.