Medence, ahol nemcsak a vízben, hanem a panoráma látványában is elmerülhetünk!

Gyerkőcökkel vagy nélkülük, ha nyár és Sopron, akkor irány a Hotel Sopron! Ugye egyetértünk abban, hogy nincs is jobb annál, mint a ragyogó napsütésben sütkérezni a medence partján, a pálmafákkal körülölelt napágyakon, miután megmártóztunk egy kellemes hőmérsékletű vízben. A soproni hotelek közül egyedüliként itt található kültéri medence, így nekünk, mint víz – és napimádóknak nem kellett sokat gondolkodunk azon, hogy hova foglaljunk magunknak szobát a nyári pihenéshez. Bár szeretjük a fedett térben lévő wellnessezést is, a nyári hónapokban számunkra elengedhetetlen, hogy a vakációnkat egy olyan szálláshelyre tervezzük, ahol a wellness részlegen túl a szabadtéri fürdőzésre is lesz lehetőségünk.

Mivel a nyaralásunk idejére főképp aktív programokat tervezünk, úgy gondolom, hogy a medence adta lehetőségeket maximálisan ki fogjuk használni a passzív pihenés ideje alatt. Várjuk már a hotel feszített víztükrű, fűtött kerti úszómedencéjét és közvetlen környezetének számos lehetőségét.

Hotel Sopron a felhőtlen csobbanás helyszíne!

Mi mindent is ad egy jó kis medencézés?

A napfény és a testmozgás mind-mind endorfint termelnek, így nem csoda, hogy várjuk a „boldogságtengert"! A medence hát-, nyak- és talpmasszírozó elemei segíteni fognak, hogy minél könnyebben átadjuk magunkat a teljes testi-lelki ellazulásnak. Mivel egy kis gerinckímélő és kalóriaégető sport azért beleférhet majd a lazítós napokba is, úszunk és gyönyörködünk majd Sopron belvárosának szemkápráztató panorámájában. 

Hotel Sopron a felhőtlen csobbanás helyszíne!

Bízom benne, hogy a gyerekek is élvezni fogják a vakáció „csobbanós" napjait, hiszen felettébb nagy a mozgásigényük. Persze ha extra kalandra vágynak, ott lesz nekik a szálloda játszótere, amely a medence közvetlen szomszédságában található. Itt aztán próbára tehetik az ügyességüket! Van mászóka, mászófal, egyensúlyozó, játszótorony, sőt csúszda is! Amíg az apróságok itt mulatják az időt, a párom és én a pár méterrel odébb lévő felnőtt játszótéren tudjuk majd átmozgatni az izmainkat a jóleső úszást követően, s legalább a gyerkőcöket is szemmel tudjuk tartani mindeközben.

Ideje más jellegű szükségletek megoldása felé terelni a dolgokat, hiszen gondolnom kell majd a korgó gyomrokra is (mert ugye a szülők tudják, hogy pillanatok alatt a vidám nevetések hangját gyomorkorgás és türelmetlen panaszos sóhajok ötvözik). Körültekintő emberként előre feltérképeztem a Hotel Sopron által kínált gasztronómiai lehetőségeket. Foglalhatok szobát félpanzióval, de ha még kulinárisabb élményekre vágyunk vagy a medence partjától nem szeretnénk távol tartani magunkat, a szálloda a'la carte éttereme fog megoldást nyújtani számunkra. A ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró pazar étkeket, hazai és nemzetközi borok széles választékát kínálja. Hmm...úgy hiszem, ez a nyár a gasztronómiai élvezetekről is gondoskodik. A Hotel Sopron - ZAKAnT Étterme kézműves söröket, finom koktélokat, kulináris élményeket nyújt, a csodálatos panorámáról nem is beszélve.

Hotel Sopron a felhőtlen csobbanás helyszíne!

Hogy visszakanyarodjak a további terveimhez, a listámon szerepel még délutáni rövid szunyókálás, utána egy frissítő kávét követően pedig a vizes élmények folytatódhatnak naplementéig.
A foglalt szobánk a Tűztoronyra tekint, a medence és az étterem is lenyűgöző panorámát nyújt, s mi, mint aktív élmény gyűjtők mi másra is vágyhatnánk idén nyáron, mint felhőtlen boldogságra, maximális kényelemre, örök emlékekre...s hiszem, hogy a Hotel Sopron ezt megadja nekünk. Találkozzunk Sopronban, hisz mindenhol jó, de legjobb Sopron!