Látta már jakuzziból a Tűztornyot?

Foglaljon szállást ősszel a megújult Hotel Sopronba és próbálja ki!


A megújult, négycsillagos Hotel Sopron igazi vendégszeretettel várja az osztrák-magyar határ közelében az óváros peremén. Könnyű megközelíthetőség, csodálatos kilátás Sopron történelmi belvárosára, közvetlen foglalás esetén díjmentes parkoló és internethasználat, 100 kényelmes szoba, kellemes étterem elismert konyhával és hangulatos kerthelyiséggel és családbarát szolgáltatások biztosítják a Vendégek kényelmét.

A szálloda 2017-től már két szinten Premium minőségben, Premium szobákkal fogadja kedves vendégeit. Sőt, a 2018-as, 35. évüket további fejlesztésekkel indították, s ősszel 3. emeleti, egyedi, városi panorámás Sky Wellnessel várják vissza vendégeiket!

Élvezze az esti város és a Tűztorony fényeit egy pohár pazar koktéllal a kezében a kellemes jakuzziból vagy napközben figyelje a nyüzsgő belvárost  és a háztetőkön játszadozó napsugarakat. Az egyedülálló, soproni városi panorámás látvány wellness 2018 őszétől várja vendégeit modern környezetben, a szálloda legfelső, harmadik emeletén.  

A Hotel Sopron küldetésének tekinti, hogy vendégeink gondjaikat elfeledve, feltöltődve, kipihenten folytathassák mindennapjaikat.

Sky Wellness szolgáltatások: jakuzzi élmény elemekkel, finn szauna, infraszauna & sókabin, gőzkabin, fitnesz terem. Nyitás 2018 őszén!

Látogasson el a megújult Hotel Sopronba, hogy a változásokat személyesen is megtapasztalhassa! Őszi akcióikban biztosan megtalálja a legjobban Önhöz illőt!

Fontos és hasznos! Közvetlen foglalás esetén ingyenes parkolást és ajándék kávét/teát biztosítanak minden vendégnek!


Foglalás