A Hotel Sopron**** rendezvények terén is az élvonalban zakatol…

A HOTEL SOPRON**** RENDEZVÉNYEK TERÉN IS AZ ÉLVONALBAN ZAKATOL …

… és erre elégedett partnereik a legjobb bizonyíték

 

Nyugat-Magyarország egyik legszínvonalasabb konferenciahelyszíne alapszolgáltatásként nyújtja a következőket: gördülékeny szervezés, profi lebonyolítás, szakértő segítség, teljes körű technikai felszereltség, változatos és kifogástalan gasztronómiai kínálat és szuper kikapcsolódási lehetőségek.

 

A természetes megvilágítású, klimatizált, tagolható konferenciaterem és a kisebb tárgyalótermek mellett, az étterem, a Kék Szalon, a medence melletti kerthelyiség, valamint a Vinosseum Borház termei és pincéje is előnyös választás a kisebb, vagy akár 200 fős rendezvények lebonyolításához.

 

Egy jól megszervezett és tartalmas üzleti rendezvény akkor éri el célját, ha a későbbiekben is sikerrel és eredményesen tudunk együtt dolgozni partnereinkkel, ehhez pedig elengedhetetlen a közvetlen és személyes kapcsolat. Ezt szem előtt tartva rendezvényünk bármelyike akkor teljes, ha az üzleti tárgyalásokon és előadásokon túl személyesebb hangvételű beszélgetésekben, kötetlen programokon is részt vehetünk.

 

… a Hotel Sopronban az üzleti lehetőségek mellett számtalan lazább program közül választhatunk. Kivételes lehet egy csobbanás a SkyWellness medencéjében, egy közös főzés a szálloda séfjének vezetésével vagy egy biciklitúra a város környékén.

 

Akár esti programnak is kiváló az országos szinten egyedülálló SkyWellness jacuzzijában átgondolni a nap eseményeit vagy egy finom koktélt kortyolgatva elmerülni Sopron városának fényeiben. A munka utáni feltöltődésben a panorámás wellness részleg szaunái, gőz- és sókabinja, a fitness terem vagy egy lazító masszázs lehet segítségünkre.  

 

Talán már közhelynek számít, hogy „mindig a konyhában van a legnagyobb buli”, viszont a közös főzések és a gasztronómia élvezete vitathatatlanul összehozza az embereket. A Hotel Sopron**** séfje, Csomós András személyisége és szakértelme külön fényt ad egy ilyen eseménynek, ahol a résztvevők nem csak kiválóan szórakoznak, de számos újdonságot is elsajátíthatnak.

 

Az új Zakant Étterem óriási panorámaablakainak köszönhetően hűvösebb időben is a természet közelében érezzük magunkat. A modern, fine bisztró stílusú étterem közel 60 fős befogadóképességének köszönhetően kiváló célpontja a gasztronómia szerelmeseinek.

 

A közös kóstolók, kiváltképp, ha egy ilyen alkalommal édesség vagy sör a főszereplő mindig vidám időtöltést nyújtanak. A Harrer Csokoládéműhelyben a kóstolgatáson túl az elkészítés rejtelmeibe is betekintést nyerhetnek a látogatók. A Soproni Sörgyár falai között a helyi sörkészítés hagyományaival és érdekességeivel találkozhatunk, a túra méltó lezárásaként pedig meg is kóstolhatjuk „amit főztünk”.

 

Sopron és a város környékének adottságai kitűnő lehetőséget nyújtanak a látnivalók két keréken történő felfedezésére. A szállodában bérelhető jól felszerelt kerékpárok még egy okot adnak a szuper kirándulásra. Választhatunk saját útvonalat is, de a hotel is bővelkedik különböző túraajánlatokban térképpel és fontos információkkal, akár határon átívelő útvonallal, szuper látnivalókkal. Ha csapatban vágunk neki, az élmény még inkább garantált.

 

Konferencia, csapatépítés és feltöltődés Sopron folyamatosan megújuló szállodájában.

 

Kérjen ajánlatot egyedi elképzeléseihez és valósítsuk meg együtt következő rendezvényét a Hotel Sopron**** falai között.