Hotel Sopron a felhőtlen csobbanás helyszíne!

Izgatottan várjuk a nyári szezont, hisz 2021-ben már egy új, csodálatos szabadtéri medencével várja vendégeit a Hotel Sopron, ami egy remek négycsillagos szálloda és vonzó szabadidős helyszín!

Hotel Sopron a felhőtlen csobbanás helyszíne!

A hotel medencéje, valamint elhelyezkedése, egy filmbe illő csodás komplexum. Annak ellenére, hogy szálloda a városközpontban található, egy medence, illatos kert és gyermekek számára kialakított, önfeledt szórakozást kínáló játszótér mellett helyezkedik el, továbbá alig pár lépésnyire, az aktív szabadságot töltők örömére, teniszpályák jó szomszédja is. Mind ez mesébe illő, de ami mégis a nyári pihenés és örök emlék legvonzóbb része, a medence és a medencére nyíló étterem párosa, mely így garantáltan a gasztronómia és szabadidő szerelmeseinek fellegvára. Képzeljünk el egy csodás nyári napot, kényelmes a teraszon ülve koktéllal a kezünkben, a medence páratlan csillogását nézve élvezzük a jól megérdemelt pihenést. Zene, Illatok, Ízek, Hűsítők…s a következő pillanatban már érezhetjük a víz lágyságát bőrünkön...

 A medence tájolása egyszerűen tökéletes. Dél-nyugatra tekint, mely garantálja a napsütést a nap jelentős részében, s ha hűs árnyékra vagy napvédelemre vágyunk, számos napernyő közül választhatunk. Itt vissza is térek pár szó erejéig a földrajzi elhelyezkedésre, ami miatt Sopron az egyik legjobb levegőminőségű város Európában, a levegő minősége akár kétszer olyan jó, mint máshol, még a forró nyári napokon is. Mivel a hotel a belváros egyik oldalának tetején található, így a hely a szabadtéri tevékenységek kánaánja, a felhőtlen nyaralás garanciája! 

Hotel Sopron a felhőtlen csobbanás helyszíne!

Maga a medence látványos, modern, rendkívül kényelmes és tágas. Hát- és nyakmasszírozóval segítí a feltöltődést, illetve talpmasszírozóval egy esetleges hosszabb séta fáradalmain tehetjük túl magunk. Könnyed, kényelmes megközelíteni, ki és belépni minden korosztály számára. A gyerekek a fürdőzés mellett a csúszdás játszótéren, vagy homokvár építéssel is tölthetik a napot, a szülők nagy örömére, hisz így a technológiai játékok mellett/helyett valóban aktív, kreatív, kalandos napokat tölthetnek a vakáción. A kellemesen fárasztó nap végén a csöppségek jobban alszanak, kellemesebben ellazulnak. Sőt! Ne felejtsük el, hogy a vízben végzett testmozgás különösen pozitív a gyermekekre és miránk felnőttekre is. A tüdő kapacitásunk javításával és légzésért felelős izmaink megerősítésével hozzájárulhatunk egészségünk védelméhez és előnyös a szív- és érrendszer számára, valamint az ízüli mobilitásnak. Nem számít hány évesek vagyunk, a medence remek hely a testmozgásra!  

Alternatív esetként képzeljen el egy csendes relaxáló fürdőzést a munka vagy a városlátogatás végén, vagy egy feszültségoldó tempós úszást, mely felszabadulás mind a testnek s léleknek. De ha ‘csak’ laza beszélgetésre vágyunk a medence mellett... lehetséges, hogyne!

Hotel Sopron a felhőtlen csobbanás helyszíne!

 A Hotel Sopron úszómedencéje ideális hely a társasági élet megéléséhez, kihagyhatatlan időtöltés családdal és barátokkal. Fantasztikus kikapcsolódás, stresszcsökkentő, mesésen feltöltő. Kellemes beszélgetés barátokkal? Választhatunk a mesés függőágyak vagy a medence körüli asztalok közül.  Lehetőség van a medence közelségében elfogyasztani reggelinket s a pálmák leveleinek táncában gyönyörködni, nyitott étteremben a’la carte ebédet elfogyasztani, kellemes kora délutáni kávézásnak hódolni. Alkonyatkor az atmoszféra az éjszaka fényében mágikus helyszínné változik a medence világításának is köszönhetően. Tökéletes választás romantikusoknak, baráti társaságoknak, ünnepelni vágyóknak. A társasági élet esti helyszíne a medence közelségében található...kiváló ételekkel, italokkal, csodás zenével ötvözve. 

Kétségkívül maradandó élmény, kétségkívül ez a legjobb medence Sopron városában

 

Szerző: Traveling Spirits