HOTEL SOPRON ÉS A FAMILY PARK KÉZ A KÉZBEN!

Ha életre szóló élményt szeretne, ha készen áll a kreatív és csodás kalandokra, a FamilyParkot Önnek találták ki!

Kapcsolódjon ki a mindennapok unalmából, fedezze fel az Önben rejlő gyermeket, élje át családjával az élményekkel teli nyaralás érzését. A minden korosztálynak gazdag programot kínáló park, különleges játékokkal, eseménydús attrakciókkal, izgalmas feladatokkal, speciális pályákkal várja a látogatókat. Kisebbeknek ajánljuk a Mesekörhintát vagy a Kacsaparádé vízi kalandját, nagyobbaknak a Római torony adrenalin bombáját és az Istenek hullámvasútját. De a kínálat szinte végtelen, hisz több mint 15 attrakció közül válogathat az érkező vendég! Komplett napot tölthet St. Margarethenben, hisz a Familypark kulináris élvezetei messze földön híresek, érdemes kipróbálni a számos kiváló étterem és büfé kínálatát, ahol helyi és nemzetközi ételeket kóstolhatnak a vendégek. A gyönyörű környezet és barátságos légkör garantálja, hogy mindenki emlékezetes időt töltsön el márciustól-novemberig! Fedezze fel velünk ezt a különleges élményt, hisz szállodánk néhány perce található az osztrák határtól, így könnyen elérhető a vidámpark! Részletes bemutatkozás a www.familypark.at/hu/ 

 Hotel Sopron - Blog - Zakant

ENGEDJE, HOGY KÉNYELMESSÉ TEGYÜK A NYARALÁSÁT!

Szállodánk különleges ajánlatának köszönhetően, az ár tartalmaz személyenként egy darab belépőt a Familyparkba. Számos szoba típusból választhatnak a hozzánk érkező vendégek, a standard szobákat zsebbarát áron, Premium View szobáink különleges panorámával kecsegtetnek. Ha igény van közös térre, kínálunk két összenyitható kétágyas szobát is, ahol együtt, de mégis külön élvezhetik a pihenést a család tagjai. A csomagárunk tartalmazza a félpanziós vagy szezontól függően a teljes ellátást, így nincsenek külön költségek, csak a felhőtlen nyaralás!

Pihenése alatt ne hagyja ki wellness szolgáltatásainkat, hisz kényelmes kikapcsolódás várja Önöket a legfelső emeleten található városi panorámás Sky Wellnessben! Infra-, és finn szauna, jakuzzi és fitneszterem, sőt, igény esetén masszásra is van lehetőség. Júniustól-szeptemberig kihagyhatatlan a kerti úszómedence, pihentető és frissítő! A gyerekek számára kültéri játszóteret, játszószobát és játéktermet biztosítunk a további szórakozáshoz. Ha kiemelkedő kulináris élményben szeretnének részt venni, érdemes figyelmet szentelni a szálloda a’la carte éttermére (ZAKAnT Étterem és Fine Bisztró), amely számos gasztronómiai díj nyertese.

Foglaljon nálunk, megkönnyítjük önnek a szervezést!

Részletek

Szerző:HS

Hotel Sopron - Blog - Zakant