Felavatták a városi panorámát nyújtó welness részleget

Tovább színesedik a soproni szálláshelyek szolgáltatási palettája: a GYSEV Zrt. tulajdonában álló Hotel Sopronban felavatták az egyedi, városi panorámát nyújtó „Sky Wellness” részleget.


A különleges létesítményt a négycsillagos szálloda legfelső, harmadik emeletén alakították ki. A wellness részlegen modern környezetben élményelemekkel kialakított jakuzzi, finn szauna, infraszauna-sókabin kombináció, jégkút, gőzkabin, fitneszterem, bár, pihenőtér, öltözők és masszázs helyiség várja a vendégeket. 

A GYSEV Zrt. finanszírozásában idén januártól októberig tartottak az egyedi elrendezésű, 180°-os, üvegpanorámás wellness részleg kialakításának munkálatai. 

„Sopron egyetlen, nagyméretű négycsillagos szállodájaként fontosnak tartjuk, hogy a vendégeinknek nyújtott szolgáltatásunk színvonalában ne csak a szinten tartásra törekedjünk, hanem mindig többet és jobbat biztosítsunk. Emiatt dolgoztunk ki egy rövid és középtávú fejlesztési stratégiát. 2017-től már két szinten, prémium minőségű szobákkal várjuk vendégeinket. A szálloda megépítésének 35. évfordulójára pedig az országosan is egyedi, panoráma-wellness részlegünk is elkészült” – mondta az avatón Szarjas Tímea, a Hotel Sopron igazgatója.

A szállodavezető hozzátette: a fejlesztések nem érnek véget, hiszen a jövőben kültéri medence rekonstrukcióját, a földszinti terek átalakítását és a harmadik emeleti szobák megújítását is tervezik. 

Az átadó ünnepségen Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok, önkormányzati képviselő hangsúlyozta: örömmel vették a nagy múltú Hotel Sopron beruházását, hiszen a város minden olyan fejlesztést támogat, amely minőségi előrelépést jelent Sopron turisztikai vonzerejének növelésében. 

A Hotel Sopron új wellness részlegét egyelőre a szállóvendégek használhatják, a későbbiekben a kihasználtság függvényében dönt a hotel vezetése arról, hogy látogatható lesz –e a létesítmény külsős vendégek számára is.

Frissítés: A Sky Wellness részleg a városiak által is látogatható, bővebb információ:
https://hotelsopron.hu/hotel/wellness/sky-wellness-ahol-az-eg-vizet-eri