Chill a nyárban

CHILL A NYÁRBAN

Langyos alkonyat, illatos szobák, finom ételek, könnyű tánc a csillagok alatt és a medencében ücsörögve lábaink előtt pislákolnak Sopron óvárosának esti fényei…

Liz Gilbert világhírűvé vált utazása óta mindenki tudja, hogy az a bizonyos „dolce far niente” sok mindenre gyógyír, prevenció, segít megédesíteni a hétköznapokat és energikussá varázsolja azokat, akiknek időnként valóban sikerül megélniük a bölcs olaszok „édes semmittevését”.

Ettől a vidámságtól kicsattanó, dalolva élő néptől valóban van mit tanulnunk és van egy jó hírünk: nem kell a világ végéig utaznunk, ugyanis a CHILL a Hotel Sopronba költözött.

JÖJJÖN EL, ÉLJE ÁT, TÖLTŐDJÖN FEL!

A Sopron Hotel hangulata és szolgáltatásai észrevétlenül is pihenésre hangolják az embert. A „mázlista” jelzővel is illethetjük a szállodát, hiszen a Premium View szobákból elénk táruló panoráma elég erőteljes wow-élményt ad. Az otthonos, vidám enteriőr és a barátságos fogadtatás viszont már nem a „véletlen” műve. 

A balkon alatti kertben fekvő medence víztükrén szikrát szórnak a napsugarak, lehetetlen ellenállni a csábításnak. Napsütés, bikini, egy kellemes úszás és a hideg Aperol Spritzben már csilingelnek is a jégkockák. Priceless.

Az igazi nyár, elképzelhetetlen grillen készült finomságok nélkül és Csomós András, a szálloda legendás séfje bizony jól tudja ezt. A bátrak és megrögzött grill-fanok egy valódi grill-tréningen is elsajátíthatják a mesterség fortélyait. A kerti sütögetés minden lépése élvezetet nyújt, ha ismerünk néhány kulcsfontosságú trükköt és receptet. Előkészítés, pácolás, laza fröccsözés, beszélgetés, közös sütés, tálalási praktikák… és a barátoknak a következő kerti partyn leesik az álluk. 

Megtanuljuk milyen a tökéletes hamburger szósz, hogyan készítsünk mennyei sült zöldségeket, mi a titka a szaftos tarjának, meddig süssük a lazacot és hogyan tűzdeljünk pazar rablóhúst.

A finom vacsora után jól esik kiülni a teraszra, ahol egyes langyos nyári estéket élőzene mellett élvezhetünk. Hűvös rozét kortyolgatva hallgathatjuk a feltörekvő tehetségek koncertjét. Akár táncolunk egy jót, akár csendben borozgatva éljük meg az estét, jól esik majd a pihenés a kényelmes ágyakban. 

A reggeli ébredést követően újra rácsodálkozunk a kilátásra és miután meggyőződtünk róla, hogy a Tűztoronynak a délelőtti napsütés is szemtelenül jól áll, visszabújhatunk még egy kicsit a kényelmes párnák közé. A díjmentes vasárnapi Late Check Out óriási dobás a Hotel Soprontól, hiszen így 15 óráig kényelmesen élvezhetjük még a szálloda szolgáltatásait és a Sunday Brunch finom ételeit a svédasztalról.

Maradnánk még… Június végén újra itt. A VOLT Fesztivált nem hagyjuk ki, a szállásunk pedig a Vinosseum Apartman lesz a szálloda szomszédságában. Szuper, szép, kényelmes, teljesen felszerelt és a barátainkkal a szomszédokat sem zavarjuk majd.

Szerző:
Ruff Emese