A várakozás varázsa

A várakozás varázsa

… az a gyermeki izgalom minden karácsony előtt, amitől utolsó este már elaludni is alig tudtunk.

Ön is számolta gyermekként a napokat szenteste előtt? Volt az a bizsergető érzés, amit felnőttként annyira nehéz felidézni. Az ünnepek előtti vásárlás, a rohanás és a hétköznapok feladatai között nem könnyű ezt újra megtalálni.

De van egy jó hírünk!

A Hotel Sopron csapatának egyetlen kívánsága van az idei karácsonyra: felidézni Önben a karácsonyi várakozás gyermeki érzéseit és örömét. Ennek érdekében már lázas munka folyik.
 

Advent első vasárnapjával apró csillogó mesevárossá varázsolják a közelgő karácsony fényei Sopron óvárosát. A szűk utcácskák, a színes régi házak, az „ósdi” kapualjak mind a díszlet részei a szeretet ünnepének előadásában, melyben minden látogató, ha csak néhány órára is, de szereplővé válhat.

Aki nem tud betelni a karácsonyi vásárok hangulatával, a Hotel Sopron recepcióján megvásárolható „Einfach Raus” vonatjegyekkel másfél óra utazást követően Európa egyik legrégebbi adventi vásárába csöppenhet. A kedvező árú jegyek nem csak a Sopron-Bécs-Sopron közötti közlekedést, de a Bécs városán belüli S-Bahn használatot is magukban foglalják.

A Christkindlmarkt forgataga után jól esik egy kicsit lecsendesedni a Hotel Sopron falai között, ahol a vendéglátók hatalmas szeretettel és izgalommal készülnek az ünnepekre.

A közös mézeskalács sütés, a felcsendülő dallamok, a karácsonyfa ünneplőbe öltöztetése, melyen a vendégek kívánságai díszgömbbe rejtve kérik az Égiek áldását, meghitt hangulatot varázsolnak erre az estére.

Karácsony első és másnapján a gyermekeket mesefilm vetítés és kedves programok várják, míg a felnőttek forralt borral kísért esti karácsonyi filmvetítésen vehetnek részt. Délután ne szalasszuk el a lehetőséget és sétáljunk egy nagyon Sopron utcáin egy szuper idegenvezető kíséretében.

Az ünnepi időszak alatt testünk kényeztetésről könnyű ebéd és finom ünnepi gálavacsorák, valamint kedvezményes masszázslehetőség gondoskodik a hotelben.
 

Az év utolsó napjaiban szuper élményekben lesz része a szálloda vendégeinek. Ausztria egyik legszebb részére invitálják Önt a szálloda munkatársai. Egy egész napos kirándulás alkalmával a Bécsi-erdő mesevilágában merülhetnek el az érdeklődők. A gyönyörű útvonal részét képezi Heiligenkreuz, Mayerling és Baden bei Wien.

Heiligenkreuzban betekintést nyerhetünk a világ legrégebbi – és folyamatosan működő - ciszterci kolostorának misztikus életébe. A világ egyik legnagyobb középkori kolostor együttese gyönyörű titkokat rejt, melyeket csak az itt élő szerzetesek vezetésével mutatnak meg a látogatóknak.

Mayerling és Habsburg Rudolf vadászkastélyának érintésével közelebbről is megismerhetjük a császári család egyik leginkább vitatott és legizgalmasabb szerelmi drámáját.

Baden bei Wien biedermeier stílusú belvárosa és elegáns utcái között felidézzük, miért is rajongott sok híresség a gyógyvizéről is nevezetes, hangulatos kisvárosért.

A tartalmas kirándulást követően este bőséges büfévacsora, élőzene és a soproni Petőfi Színház művészeinek előadásában felcsendülő musicalek gondoskodnak a szállodában a kellemes hangulatról.
 

Szilveszter napján a kicsiket délelőtt kézműves programok várják, a könnyű ebéd után pedig kezdetét veszi a szilveszteri készülődés. Este és az éjszaka folyamán gálavacsora, éjféli büfévacsora, korlátlan italfogyasztás, a Live Party Band ritmusa és pezsgős köszöntő keretében búcsúztatjuk az óévet.

Az év utolsó éjszakáján a gyönyörű latin-amerikai táncosok formációja, a Copacabana Brazil Show-ja segít felpezsdíteni a hangulatot.
 

Idézzük fel a karácsonyi várakozás gyermeki boldogságát és táncoljunk át együtt az újév küszöbén.
 

Akciós ajánlataink