Sopron tetőtől talpig borhétvége a Hotel Sopronban

ÉRVÉNYES: 2019.05.24-05.26.

FOGLALÁS: Min. 2 éjszakák
 

A nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezzük Sopron legtartalmasabb borhétvégéjét! 
 

Borházunk egyedi borkóstolóján Önből is hozzáértő válhat!


Engedje, hogy elkalauzoljuk a Kékfrankos fővárosában, ahol a helyi borászok étel- és ital kínálata mellett bepillantást nyerhet a soproni történelmi kocsmák múltjába, jelenébe. Ízlelje meg a táj jellegzetes poncihter fogásait, kisérje végig hogyan készül a premium minőségű soproni Kakasbonbon.

Ismerje meg testközelből  a várost minden ízében!

Ajánlatunk tartalmazza továbbá:

szállás a választott szobatípusban
svédasztalos reggeli (7:00 -10:30)
Sky Wellness használata előzetes regisztráció és kaució ellenében. Szolgáltatások: Infraszauna & sókabin, finn szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő egyedi városi panorámával, pihenő tér, modern fitneszterem

térítésmentes internet elérési lehetőség

Tündérkert Gyermekjátszó, társasjátékok, ping-pong asztal

általános forgalmi adó

asztali csocsó, darts, xbox kinect (felár ellenében)

sorompókkal zárt és kamerával megfigyelt parkoló használata felár ellenében (2.000 Ft / éj), közvetlen foglalás esetén díjmentes

Speciális csomagtartalom:

05.24 péntek 16:30-17:30 vagy 17:30-18:30 Soproni Kakasbonbon premium csokikészítő minikurzus

05.24 18:00-21:00 félpanziós vacsora a szálloda éttermében

05.25 szombat 13:00-16:00 óra között Folyékony Sopron tematikus idegenvezetés Sopron városában

05.25 szombaton 17:00 órától vacsora éttermünkben, majd 18:00 órától  „In Vino Lidia” különleges borkóstoló 300 éves Vinosseum Borházunkban

05.26 hazautazás sok-sok élménnyel

Árak:

SZOBÁKÁRAK
Standard kétágyas szoba23.000 Ft / fő / éj
Standard egyágyas szoba30.500 Ft / fő / éj
Premium Style kétágyas szoba25.500 Ft / fő / éj
Premium View kétágyas szoba26.500 Ft / fő / éj

 

Foglaljon itt, garantáltan a legjobb áron!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kiegészítő információ

Sky Wellness használata előzetes regisztráció és kaució ellenében vehető igénybe.

Olvassa el egy az előző hétvégén részt vevő kedves vendégünk beszámolóját, melynél jobb kedvcsinálót mi sem írhattunk volna! Gabriella azóta hivatalos In Vino Lidia Nagykövet, aki szeretettel várja további tagok jelentkezését.

https://hotelsopron.hu/blog/vino-lidia-hotel-sopronban

Ha kedvet kapott, foglaljon most és váljon Ön is In Vino Lidia Nagykövetté!

A meghirdetett programokra a férőhelyek száma korlátozott, így kérjük mihamarabbi foglalásukat.


 Az “In Vino Lidia” koncepciója egyszerű, nem csak a gyomor, de az elme is munkára van fogva. Interaktív, csapatépítő jelleggel, ábrák, térképek, kóstolási és borkisokos, kvíz segítségével beszéljük át a tematikus vacsorai nedűit. In Vino Lidia vendégei megértik és megismerik, hogy például miért chardonnay-ből készül a pezsgő vagy miért öntözik gleccservízzel az argentin szőlőültetvényeket.

Füle Lídia, ha nem kontroller egy amerikai multivállalatnál, akkor lelkes borértő Budapesten. A bor hosszú évek óta szenvedély. Ha nem a Borkollégiumban tüsténkedik vagy a szakmáról ír, akkor a céges amerikai management részére szervez borvacsorákat. Időtartam kb. 3 óra.


 Folyékony Sopron túra Taschner Tamással - 5 kocsma, 5 történet, 2 óra, 1 város, azaz olyan gasztrotúra, melynek keretén belül a város nevezetes vendéglátó helyeit ismerjük meg, italfogyasztással és ételkóstolóval. A sétán továbbá megismerjük a poncichterek történetét, miből készült a Hillebrandin és MOPSI és hol voltak a régi vendégfogadók Sopronban. Taschner Tamás nem csak igazán törzsgyökeres soproni idegenvezető, de borász családból is származik. A híres soproni Taschner Bor- és Pezsgőház családjuk tulajdonában áll. Tamás így személyes, saját tapasztalait is beleszövi sétáiba, ahol a helyi lokálpatrióta mellett egy borász szemével is megismerjük a csodás Sopront.

Időtartam: kb. 3 óra


 Kakasbonbon – a kézzel készült egyedi bonbonok hazája

Kutatjuk a különleges ízeket, fűszereket, melyet a lehető legnagyobb koncentrációban igyekszünk a kis csokoládéházakba zárni, hogy azok legközelebb, kóstoláskor bújjanak elő. Műhelyünkben nem használunk adalékanyagokat (tartósítószert, hozzáadott cukrot stb.) csak természetes alapanyagokat. Klasszikus kézműves csokoládé a miénk, minden lépése, az olvasztástól a temperáláson át a csomagolásig, kézzel készül. Most Ön is részese lehet a csoda elkészítésének személyesen a Kakasbonbon csoki mestereitől.  

A csokikészítő minikurzus tartalma: 4 különböző bonbon és  4-5 mini tábla (5g) kóstolása  különböző termőterületekről, miközben tanulhatunk a kakaóbab feldolgozásról és megismerjük a Kakasbonbon manufaktúra történetét.

Ezután előre temperált csokoládéból saját kezűleg elkészítünk egy db 40g-os fél tábla csokoládét, a temperálást nyomon is követhetjük szakszerű csokimester mellett. A csokit mindenki kedve szerint díszítheti és csomagolhatja.


Időtartam: kb. 1 óra, utazás egyénileg, részvevők száma max. 8 fő / kurzus


A hétvége támogatói