Sopron tetőtől talpig borhétvége a Hotel Sopronban

ÉRVÉNYES: 2019.03.01-03.03.

FOGLALÁS: Min. 2 éjszakák

A soproni borkultúra és gasztronómia legjava torkos csütörtök hétvégéjén! Engedje, hogy elkalauzoljuk a Kékfrankos fővárosában, ahol a helyi borászok étel- és ital kínálata mellett bepillantást nyerhet a soproni történelmi kocsmák múltjába és jelenébe, megízlelheti a táj jellegzetes poncihter fogásait és a hétvége megkoronázásaként saját borházunk egyedi borkóstolóján Önből is profi borkóstoló válhat!

Árak:

SZOBÁKÁRAK
Standard kétágyas szoba23.000 Ft / fő / éj
Standard egyágyas szoba30.500 Ft / fő / éj
Premium Style kétágyas szoba23.000 Ft / fő / éj
Premium View kétágyas szoba24.000 Ft / fő / éj

 

Ajánlatunk tartalmazza továbbá:

szállás a választott szobatípusban
svédasztalos reggeli (7:00 -10:30)
Sky Wellness használata előzetes regisztráció és kaució ellenében. Szolgáltatások: Infraszauna & sókabin, finn szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő egyedi városi panorámával, pihenő tér, modern fitneszterem

térítésmentes internet elérési lehetőség

Tündérkert Gyermekjátszó, társasjátékok, ping-pong asztal

általános forgalmi adó

asztali csocsó, darts, xbox kinect (felár ellenében)

sorompókkal zárt és kamerával megfigyelt parkoló használata felár ellenében (2.000 Ft / éj), közvetlen foglalás esetén díjmentes

Speciális csomagtartalom:

03.01. pénteken borkóstolóval egybekötött hidegtálas vacsora a soproni Gangl Pincészetben

03.02. kb. 11:00-14:00 óra között Folyékony Sopron tematikus idegenvezetés Sopron városában*

03.02. 18:00 órától vacsora éttermünkben, majd különleges „In Vino Lidia” ** borkóstoló 300 éves Vinosseum Borházunkban

Foglaljon itt, garantáltan a legjobb áron!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kiegészítő információ

A meghirdetett programokra a férőhelyek száma korlátozott, így kérjük mihamarabbi foglalásukat.

 

**Az “In Vino Lidia” koncepciója egyszerű, nem csak a gyomor, de az elme is munkára van fogva. Interaktív, csapatépítő jelleggel, ábrák, térképek, kóstolási és borkisokos, kvíz segítségével beszéljük át a tematikus vacsorai nedűit. In Vino Lidia vendégei megértik és megismerik, hogy például miért chardonnay-ből készül a pezsgő vagy miért öntözik gleccservízzel az argentin szőlőültetvényeket.

Füle Lídia, ha nem kontroller egy amerikai multivállalatnál, akkor lelkes borértő Budapesten. A bor hosszú évek óta szenvedély. Ha nem a Borkollégiumban tüsténkedik vagy a szakmáról ír, akkor a céges amerikai management részére szervez borvacsorákat.

Hotel Sopronban ez alkalommal arra vállalkozik, hogy három világbajnoki torna keretében megismerjünk 6 szőlőfajtát. Tételeink éppúgy mutatnak hasonlóságot, mint különbséget mind íz, mind illatvilágban. A kérdés, hogy ki miben kedvesebb a fogyasztónak? Együtt elemezünk, és tanulunk a borvilág érdekességeiről, mint például mit jelent a pezsgőkészítésnél, hogy „Methode Tradicionelle”, miért hívjuk Sopront „hideg égövi” borvidéknek, vagy mit jelent a kifejezés „szamorodni”.

Welcome - Törley Francois President Pinot Noir Rosé Nyerspezsgő 2014

Menet 1):

Kék Sarok

Weingut Weinhäusel Welschriesling 2017 (Austria)

Piros Sarok

Kamocsay Ihlet Cuveé 2017 (Neszmély)

Menet 2): 

Kék Sarok

Mészáros Latino Reserve Malbec 2015 (Szekszárd)

Piros Sarok

Linzer-Orosz (Winelife) Kékfrankos 2016 (Sopron)

Menet 3): 

Kék Sarok

Ákos Syrah 2013 (Sopron)

Piros Sarok

Riczu 2017 Kikerics (Villány)

Eredményhirdetés - Disznókő '1413' Édes Szamorodni 2015

*Folyékony Sopron - 5 kocsma, 5 történet, 2 óra, 1 város, azaz olyan gasztrotúra, melynek keretén belül a város nevezetes vendéglátó helyeit ismerjük meg, italfogyasztással és ételkóstolóval. A sétán továbbá megismerjük a poncichterek történetét, miből készült a Hillebrandin és MOPSI és hol voltak a régi vendégfogadók Sopronban. A túrán maximum 15 fő vehet részt