Alapozza meg nálunk a vadászat sikerét!

Sopron csendes övezetében, a belvárostól 5 perces gyalogos távolságra, az egykori Poncichter – negyed szívében várja Önt és Társaságát 300 éves Vinosseum Borházunk. A hangulatos, boros pincéket idéző helyszín ideális lehetőséget nyújt akár a vadászat előtti készülődéshez, akár a vadászatot követő ünneplésre. Bérelje ki Poncihter vagy Borlovag termünket önellátással vagy válasszon catering kínálatunkból.

A teljes kényelem érdekében foglalja le a rendezvény termeink fölött elhelyezkedő, 2014-ben újonnan kialakított Vinosseum Apartmanjainkat. Világos, napfényes terek, meleg, barátságos színek, ízléses, otthonos berendezés. Az apartmanok maximum 6 fő részére biztosítanak ideális elhelyezést, magasabb létszám esetén szállodai szobáinkat ajánljuk. 

Foglaljon időpontot egy eredeti soproni borkóstolóra és hagyja, hogy elkalauzoljuk a soproni borok és poncihter tradíciók mesés világába. Elevenítse fel a vadász hagyományokat társaságával egy önfeledt estén! 

A borkóstoló díja:

A borkóstoló 5 fajta bor kóstolásával (alma, sajt, pogácsa)3.900 Ft  / fő / alkalom
A borkóstoló 3 fajta bor kóstolásával (alma, sajt, pogácsa)3.400 Ft / fő / alkalom
Borkóstoló, prezentáció (egyszeri költség)+ 20.000 Ft  / csoport
Szervizdíj:Az étel-, ill. italárainkra +10% szervizdíjat számolunk fel.

 

Foglaljon itt, garantáltan a legjobb áron!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés