Hotel Sopron**** - H-9400 Sopron, Fövényverem utca 7. - +36/99/512-261

Schreiben Sie Ihre Meinungen in unser Gästebuch!


Title:
Name:
Email::
Content:
Image Verification: Captcha Image Reload Image
   
 

Vendég ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. )

Augusztusban voltunk a szálloda vendégei.Remekül éreztük magunkat.Udvarias személyzet,tiszta szoba,finom és bőséges ételek.Ajánlom mindenkinek.Jövőre ismét megyünk!Üdvözlettel:Ujvári család

Montag, 29. Oktober 2012

Gabor ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. )

Oktober elso hetvegejen voltunk Premium view szobaban. Semmi kifogasolni valonk nem volt. Szep szoba, finom etelek, es jo kiszolgalas, kedves szemelyzet. Tuti vissza fogunk meg menni.

Dienstag, 09. Oktober 2012

Bertalanné Németh Szilvia ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. ): Pápa

Nagyon jól éreztük magunkat az Önök szállodájában. Szép környezet, udvarias személyzet, egyszóval minden, ami a gondtalan kikapcsolódáshoz kell. Remélem, lesz alkalmunk a jövőben újra ellátogatni Önökhöz!

Samstag, 04. August 2012

Bertalanné Németh Szilvia ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. ): Pápa

Nagyon jól èreztük magunkat az Önök szàllodájàban!Udvarias szemèlyzet;szép környezet;minden;ami a gondtalan pihenéshez okellMindenkinek csak ajànlani tudom!

Freitag, 03. August 2012

Csiky Botond ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. ): Budapest

Június végén voltunk egy kisebb csoporttal a szálló vendégei, és kivétel nélkül elégedetten távoztunk. A kiszolgálásban hibát nem találtunk, az árak mérsékeltek ehhez a színvonalhoz. A szobában felejtett telefontöltőmet postán utánam küldték. Ezért külön köszönet!

Freitag, 15. Juni 2012

Vendég ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. )

Magasak az áraik - koszönön nem kérnek a továbbiakban Önöktől hírlevelet.

 

Kedves  laggie24!

Az év során számos kedvező akcióval várjuk vendégeinket már 8.450 Ft/fő/éj ártól. s egy 12 év alatti gyermek szülőkkel közös szobában díjmentes. Természetesen kérése szerint nem küldünk Önnek több hírlevelet, de bízunk benne, hogy a jövőben mégis lehetőségünk lesz vendégeink között üdvözölni Önöket.

Üdvözlettel: Hotel Sopron

Freitag, 11. Mai 2012

Sugárné Szőke Rita ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. ): Első helyzet

Mi tavaly voltunk először. A város lenyűgözött teljesen minket,gyönyörű erdejével, kilátóival, sétaterével, az emberek kedvességével. A Hotel egyszerűen fantasztikus volt! Mikor mi ott voltunk, egy gyerek verseny is volt, ahol az én fiam megnyerte az első helyezést! A "művet" azóta is őrzi! Csupa jót mondhatok erről a Hotelről! A kiszolgálás fantasztikus, a személyzet előtt le a kalappal! Kedvesek , mosolygósak, segítőkészek! Nagyon nagyon jól éreztük magunkat! Remélem, hogy lesz alkalmunk idén is meglátogatni Önöket! Sugár család :-)

Donnerstag, 10. Mai 2012

Zsó és Fefe ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. )

Egy fantasztikus hetet töltöttünk itt isteni reggeli és vacsora volt,kellemes kilátás a szobából,kedves és segítőkész személyzet, egyszerűen minden jó volt!!!

Donnerstag, 10. Mai 2012

Attila, Ibi ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. )

Párszor voltunk itt, mindig nagyon szerettük. Személyzet, recepciós, mindenki nagyon barátságos, az ételek finomak, ízletesek és nagy tisztaság van minden hol. Reméljük még vissza tudunk menni párszor. Sok sikert az egész csapatnak. Üdvözlet: Attila, Ibi

Donnerstag, 22. März 2012

Nagy Imréné ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. ): Hotel Sopron

A családommal húsvétoltunk az Önök szállodájában. Szívélyes vendéglátás, isteni konyha! Szívesen elmennék még egyszer és ajánlom tiszta szívből mindenkinek!

Sonntag, 12. Februar 2012

Mátyus Henriett ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. ): Göd

A" Soproni szüret a Hotel Sopronban" keretében 4 napot töltöttünk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves és segítőkész. A szobák kellemesek és tiszták. Az ételek finomak, a svédasztal bőséges, az étlap színvonalas.A Vízcsepp Oázis is nagyon kellemes és tiszta, viszont kicsi a befogadóképessége. Köszönünk mindent!

Donnerstag, 20. Oktober 2011

Hawaii Hírhozók ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. ): Szakácskirály 2011

Győztünk! Sok kérdés merülhet fel a külső szemlélőben győzelmünk kapcsán! Hogyan is lesz szorgalmasan dolgozó, komoly felnőtt emberekből egy napra kicsit bolondos, virágfüzérrel, tarka ingekben és fűszoknyában táncoló, felhőtlenül szórakozó társaság? Hogy kerülnek Sopronba egy Szakácskirály választásra a hawaii-ak? Hogyan is lehet nem szakácsként megnyerni egy nívós szakács versenyt? …és íme: Mivel minden évben megszavazzuk (a többség akarata győz), hogy menjünk-e a Szakácskirály választásra, így idén is beneveztünk. Szorgalmasan dolgozó, céltudatos és kreatív társaság vagyunk, ezért nem lehet számunkra kérdés, hogy mint mindent, a játékot is komolyan kell venni. A verseny kiírás úgy szólt, Amerikából jöttem, mesterségem címere a Kékfrankos……Mit lehet ezzel kezdeni? Tavaly mi már eljöttünk Amerikából, hiszen indiánok voltunk, és persze nem ismételhetjük magunkat! Néhány baráti és munkahelyi ötletelés után döntöttünk úgy, hogy mi Amerika 50. tagállamából fogunk érkezni, ahol mindenki mosolyog, táncol, finomakat eszik és vendégszerető. Írásunk tovább olvasható honlapunkon: http://www.szuper.info.hu/?p=2753 Köszönjük!!!

Dienstag, 27. September 2011

Vendég ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. ): Vendég

Abszolút egyetértek Ludvig Károllyal. 4 csillag és 1 négyszemélyes jakuzzi. Kisgyerekkel kimondottan kellemetlen a 22 fokos kültéri medence, a jakuzzit pedig egy 4 éves gyerek sem élvezi, ha nem fér el benne.

Freitag, 22. Juli 2011

Vendég ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. ): Szandra, Zoli

Egy varázslatos hétvégét tölttünk el a Hotel Sopronban. Sok helyen megfordultunk már eddig, itt maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. A személyzet kedvessége és segítőkészsége példaértékű. Az ételek kifogástalanok és óriási a választék. Aki csodálatos hétvégére vágyik, javaslom, hogy menjen el ide!!

Sonntag, 17. Juli 2011

Ludvig Károly ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. )

Nagyon jól éreztük magunkat,tetszett a város. Egy kis negatív észre vétel a részemről.Véleményem szerint egy négy csillagos szállodához nagyon kicsinek tűnik a 3-4 személyes jakuzzi .Szerintem szintenként is kevés. A másik,nagyon szépen köszönöm a zenés ébresztést,bár emlékeim szerint azt hiszen mi nem kértünk,főleg nem hajnali fél kettőre. A személyzettel a végsőkig meg voltunk elégedve,mindig nagyon segítő készek,alázattal végezték munkájukat. Az elszenvedett kellemetlenségekről azt hiszem nem ők tehettek. Maradok tisztelettel Ludvig Károly

Freitag, 15. Juli 2011

Rostás Éva ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. )

Május 20. és 22. között voltunk a párommal a szálloda vendégei. Nagyon készséges kiszolgálásban volt részünk. A svédasztalos reggeli pazar volt. Másoknak is ajánlom a Szállodát. Szeretnénk mi is visszajönni máskor is. Köszönjük a kellemes pihenést.

Samstag, 28. Mai 2011

Balázs Ildikó ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. ): 1214 Budapest, Vénusz u.11

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a szálloda személyzetének, Önöknél töltöttünk 4 napot a Kacagó akció keretén belül. Csodálatos nászútunk volt és sikerült kipihennünk magunk! Remélyük mielőbb ismét találkozunk. Üdvözlettel: Sándor család (most már mint házasok!)

Freitag, 13. Mai 2011

Vendég ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. ): Polgárék

A rossz idő ellenére is kellemes volt a rövid idejü önöknél való tartózkodásunk, melyet különösen kedvessé tett az éterem vezetés és a konyha, a diétás /laktóz és a köszsvény/ igényünk udvarias és szakszerű figyelembevételével, melyet ez úton is megöszönünk. Üdvözlettel. Polgárék.

Mittwoch, 23. März 2011

Kállai Istvánné ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. )

Most voltam életemben először ilyen gyönyörű helyen. A személyzet kedvessége, segítőkészsége még emlékezetessé tette az eltöltött 3 napot. Nagyon elégedett vagyok mindennel, ha tehetem minden évben vissza szeretnék menni , élvezni azt a szeretetet, kedvességet, melyet megtapasztaltam. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom!

Mittwoch, 16. Februar 2011

Kézdi László ( Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Sie müssen JavaScript aktivieren, damit Sie sie sehen können. ): Budakeszi

Egy remek hétvégét töltöttünk el szállodájukban, melyet ezúton is köszönünk. Tapasztalatunk megerősített abban, hogy választásunk tökéletes volt akkor, amikor a Hotel Sopron mellett döntöttünk. A személyzet szolgálat készsége, barátságossága és a szálloda szolgáltatásai minden igényt kielégítők és hogy divatos szóval is éljek minden szempontból Európaiak. Pozitív tapasztalatunk alapján biztosan állíthatom, visszatérünk önökhöz! Addig is jó munkát és sikereket kívánunk önöknek! Ígérhetem, hogy hírét visszük kiemelkedő élményt biztosító szállodájuknak ! Még egyszer mindent köszönünk!

Dienstag, 01. Februar 2011

 

Display Num Zurück 1 2 WeiterJPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Joomla SEO powered by JoomSEF

Online Reservierung

Kontrollieren Sie das freie Kapazität des Hotels und reservieren Sie ein Zimmer einfach und schnell.
Vendégkönyv
Anfrage & Online Buchung

Actualities

Blaufränkisch Stammgast-Programm
2015-03-23 11:08:46

KÉKfrankos (Blaufränkisch) Stammgast-Programm:
Sammeln Sie KÉKfrankos-Stempel und übernachten Sie kostenlos im Hotel Sopron! Weitere Informationen und die Stempel können Sie an der Rezeption beantragen.


Information: Hotel Sopron****
H- 9400 Sopron, Fövényverem u. 7.
Tel.: +36 99 512 261
Fax: +36 99 311 090
info@hotelsopron.hu
www.hotelsopron.hu

Vinosseum Apartment
2015-03-09 15:35:51

Unsere neu ausgestalteten, gemütlichen und klimatisierten Appartements erwarten Sie in ruhiger Umgebung, im Herzen des einstigen Ponzichter-Viertels und garantieren Ihnen Erholung pur!

grey_arrowWeiterlesen...

Weather

SP_WEATHER_UNKNOWN

3°C

Sopron

SP_WEATHER_UNKNOWN
Humidity: 86%
Wind: N at 6.44 km/h
Saturday
Sunny
2°C / 12°C
Sunday
Partly cloudy
3°C / 12°C
Monday
AM showers
4°C / 13°C
Tuesday
Partly cloudy
7°C / 12°C

Facebook