Hotel Sopron**** - H-9400 Sopron, Fövényverem utca 7. - +36/99/512-261

  • Gasztronómia
    Gasztronómia
    A Hotel Sopron**** ételeinek világa.

Étlap

Tekintse meg étlapunkat és itallapunkat!

ahol hangulatos zene, finom falatok és jófajta borok társaságában ajánlunk Önnek egy kellemes estét. Kötetlen tárgyalások, üzleti -és családi találkozók ideális helyszíne.   Sopron tetőtől talpig, valamennyi érzékszervünkön keresztül..Járja és nézze végig velünk a várost, fedezzük fel együtt történelmét és emlékeit a rómaiaktól napjainkig!Hallgassa, mit mesélnek a barokk óváros ódon falai, régi borpincéi, ősi legendák, történetek kelnek életre..A sok-sok kaland és élmény során rátapinthat a lényegre..Szagoljon bele a borászok mindennapi életébe, a Poncichterek különleges, egyedi világába és a termetes boroshordókba..Kóstolja végig, ízlelje meg és élvezze a poncichterek egyszerű, de mégis rafinált konyhájának, borpincéinek remekeit. Poncichter Kaland - a soproni (bor)kultúra és gasztronómia legjava!   Vinosseum Borház termei: PONCICHTER TEREM ÉS BORLOVAG TEREM Eredeti receptek alapján készített, már-már feledésbe merült soproni ízeket, specialitásokat kóstolhatnak meg, régi hagyományokat eleveníthetnek fel.. Jóízű ebédre / vacsorára várjuk, kívánságára cigányzenekar, harmonikás vagy 3 fős borzenekar gondoskodik a jó hangulatról. BORPINCE   Hangulatos bor -és rendezvénypincénkben bevezetjük a Soproni Borvidék titkaiba, különleges borkóstolóra hívjuk a magyar borvidékek legnemesebb borainak varázslatos világába.Borkóstoló a Hotel Sopron**** Vinosseum- Borházban 15 - 75 fő részéreKülönleges bor és rendezvénypincénkben bevezetjük a Soproni Borvidék titkaiba, különleges utazásra hívjuk a magyar borvidékek legnemesebb borainknak varázslatos világába. 5 fajta soproni bor bemutatása és kóstolása az évszázados pincében, a borok mellé almát, sajtot, kiflit, pogácsát kínálunk. A borkóstolót követően ebédre / vacsorára várjuk a Vinosseum - Borház Borlovag vagy Poncichter termébe. BORBÍRÁLÓ TEREMZártkörű, bizalmas, meghitt beszélgetések, tárgyalások helyszíneként ajánljuk. Nyitva tartás: Igény szerint, előzetes bejelentkezés esetén, 15-75 fő részére
Joomla SEO powered by JoomSEF

Online szobafoglalás

Ellenőrizze foglaltságunk, és foglaljon, gyorsan, könnyedén rendszerünkön keresztül.
Vendégkönyv
Árkalkuláció & Online foglalás

Aktualitások

Kékfrankos Törzsvendég Program
2015-03-23 11:08:46

  Sopron, a KÉKfrankos Fővárosa és a Hotel Sopron szeretettel (vissza)várja Önt! Gyűjtse a KÉKfrankosokat, és éjszakázzon térítésmentesen a Hotel Sopronban!

 

grey_arrowTovább...
Vinosseum Bor- és Apartmanház
2015-03-09 15:35:51

Csendes környezetben, az egykori Poncichter – negyed szívében, a kikapcsolódás garantált élményével várják Önt újonnan kialakított, hangulatos, klimatizált apartmanjaink.

grey_arrowTovább...

Időjárás

Többnyire felhős

14°C

Sopron

Többnyire felhős
Páratartalom: 43%
Szél: DDNy felől 28.97 km/h
Hétfő
Felhős
3°C / 12°C
Kedd
Többnyire felhős
3°C / 12°C
Szerda
Záporok / Szél
0°C / 4°C
Csütörtök
Többnyire napos
0°C / 8°C

Facebook