Hotel Sopron**** - H-9400 Sopron, Fövényverem utca 7. - +36/99/512-261

  • Programok
    Programok
    Az év minden évszakában a hozzá illő túrákkal, kóstolókkal, színpadi előadásokkal, zenével és gasztronómiai programokkal várja Önt és egész családját a Hotel Sopron****.

Programok

kép
Az idei évben is hamisítatlan karácsonyi hangulattal, fenyő-, és fahéj illattal, étel és ital finomságokkal, kézműves termékekkel várják a Kedves Soproniakat és a Sopronba látogató vendégeket Sopron Fő terére és a megújult Várkerületre.
kép
A karácsonyi időszaknak különleges varázsa van. Tartson egy kis szünetet a karácsonyi nagybevásárlásban és ajándékozza meg önmagát valamint családját egy különleges adventi kirándulással.
kép
Három hétvégén, három különleges adventi vásár kínál igazi ünnepi forgatagot! Merüljön el a pannon adventi vásárok hangulatos világában!És ki tudja? Talán még néhány hiányzó ajándékra is rálelhet.
kép
kedvezményes kombinált jeggyel! ( vonat + busz közlekedés)Ünnepi fények, kényelmes vonatút, gyors, helyi buszközlekedés, és a forralt borról sem kell lemondania!
kép
Hangolódjunk együtt az ünnepekre! Szeretettel várjuk az adventi időszakban is a Hotel Sopronba, s kínálatunkat karácsonyi hangulattal, szervezett buszos / vonatos kirándulásokkal fűszerezzük! Legyen a Vendégünk!
kép
Összeállt a Fertőrákosi Barlangszínház 2016. évi kulturális programkínálata. 14 remek produkció, műfajok változatos sokasága 27 időpontban 2016-ban a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban. Jegyek már kaphatók!
kép
Az Advent Bécs programjai minden évben ünnepi fényekbe öltöztetik a várost, ahol az illatos sült krumpli és gesztenye varázsa minden korosztályt lenyűgöz.
kép
Sokféleképpen megismerheti a Fertő tavat: változatos hajós kirándulások várják a Fertő tavon, amelyek a természet szépségeit a szórakozással kötik össze.
kép
Haszánlja ki a 10% kedvezményt a soproni Tűztorony és Storno ház belépőivel a burgenlandi Esterházy helyszíneken, ill. az Esterházy-kastély és Fraknó vára belépőivel a leghíresebb soproni nevezetességekben.
kép
Június első hetében átadják a fertődi Esterházy-kastély helyreállított Rózsakertjét 430 fajta rózsával, valamint Angolkertjét és Északi parkját.
kép
Új attrakciókkal nyitott meg március 28-án a Familypark Neusiedlersee, Ausztria legnagyobb szabadidőparkja.
kép
A Fertőrákost bemutató kisvonatos kirándulóprogram átfogó képet nyújt Fertőrákos felfedezéséhez és vidám élmény nyújt minden résztvevő számára.
kép
Vajon el tudnátok lopni egy autót 60 perc alatt? Éljétek át a betörés és a kocsilopás izgalmát legálisan a Sopron Crazy Garage-ban! Az élmény garantált!
kép
Vidám kisvonatos városnézés Sopronban, mely során megismerheti a város főbb nevezetességeit, jellegzetes történelmi pillanatait és kimagasló személyiségeit.
kép
    A Liszt Ferencről elnevezett szalon már három éve üres, több lakat zárja az ajtókat, amelyek egy részét csak a legfurfangosabbak tudják kinyitni. Ti vajon meg tudjátok oldani a rejtélyt?
Joomla SEO powered by JoomSEF

Online szobafoglalás

Ellenőrizze foglaltságunk, és foglaljon, gyorsan, könnyedén rendszerünkön keresztül.
Vendégkönyv
Árkalkuláció & Online foglalás

Aktualitások

Kékfrankos Törzsvendég Program
2015-03-23 11:08:46

  Sopron, a KÉKfrankos Fővárosa és a Hotel Sopron szeretettel (vissza)várja Önt! Gyűjtse a KÉKfrankosokat, és éjszakázzon térítésmentesen a Hotel Sopronban!

 

grey_arrowTovább...
Vinosseum Bor- és Apartmanház
2015-03-09 15:35:51

Csendes környezetben, az egykori Poncichter – negyed szívében, a kikapcsolódás garantált élményével várják Önt újonnan kialakított, hangulatos, klimatizált apartmanjaink.

grey_arrowTovább...

Időjárás

Mostly Borús/Szeles

13°C

Sopron

Mostly Borús/Szeles
Páratartalom: 62%
Szél: NyÉNy felől 40.23 km/h
Szerda
Délelőtt Felhős/Délután Napos
1°C / 13°C
Csütörtök
Napos
2°C / 10°C
Péntek
Enyhén borús
1°C / 8°C
Szombat
Többnyire felhős
1°C / 9°C

Facebook