Hotel Sopron**** - H-9400 Sopron, Fövényverem utca 7. - +36/99/512-261

  • Programok
    Programok
    Az év minden évszakában a hozzá illő túrákkal, kóstolókkal, színpadi előadásokkal, zenével és gasztronómiai programokkal várja Önt és egész családját a Hotel Sopron****.

Programok

kép
A karácsonyi időszaknak különleges varázsa van. Tartson egy kis szünetet a karácsonyi nagybevásárlásban és ajándékozza meg önmagát valamint családját egy különleges adventi kirándulással.
kép
Három hétvégén, három különleges adventi vásár kínál igazi ünnepi forgatagot! Merüljön el a pannon adventi vásárok hangulatos világában!És ki tudja? Talán még néhány hiányzó ajándékra is rálelhet.
kép
kedvezményes kombinált jeggyel! ( vonat + busz közlekedés)Ünnepi fények, kényelmes vonatút, gyors, helyi buszközlekedés, és a forralt borról sem kell lemondania!
kép
Hangolódjunk együtt az ünnepekre! Szeretettel várjuk az adventi időszakban is a Hotel Sopronba, s kínálatunkat karácsonyi hangulattal, szervezett buszos / vonatos kirándulásokkal fűszerezzük! Legyen a Vendégünk!
kép
Összeállt a Fertőrákosi Barlangszínház 2016. évi kulturális programkínálata. 14 remek produkció, műfajok változatos sokasága 27 időpontban 2016-ban a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban. Jegyek már kaphatók!
kép
Az Advent Bécs programjai minden évben ünnepi fényekbe öltöztetik a várost, ahol az illatos sült krumpli és gesztenye varázsa minden korosztályt lenyűgöz.
kép
Sokféleképpen megismerheti a Fertő tavat: változatos hajós kirándulások várják a Fertő tavon, amelyek a természet szépségeit a szórakozással kötik össze.
kép
Haszánlja ki a 10% kedvezményt a soproni Tűztorony és Storno ház belépőivel a burgenlandi Esterházy helyszíneken, ill. az Esterházy-kastély és Fraknó vára belépőivel a leghíresebb soproni nevezetességekben.
kép
Június első hetében átadják a fertődi Esterházy-kastély helyreállított Rózsakertjét 430 fajta rózsával, valamint Angolkertjét és Északi parkját.
kép
Új attrakciókkal nyitott meg március 28-án a Familypark Neusiedlersee, Ausztria legnagyobb szabadidőparkja.
kép
A Fertőrákost bemutató kisvonatos kirándulóprogram átfogó képet nyújt Fertőrákos felfedezéséhez és vidám élmény nyújt minden résztvevő számára.
kép
Vajon el tudnátok lopni egy autót 60 perc alatt? Éljétek át a betörés és a kocsilopás izgalmát legálisan a Sopron Crazy Garage-ban! Az élmény garantált!
kép
Vidám kisvonatos városnézés Sopronban, mely során megismerheti a város főbb nevezetességeit, jellegzetes történelmi pillanatait és kimagasló személyiségeit.
kép
    A Liszt Ferencről elnevezett szalon már három éve üres, több lakat zárja az ajtókat, amelyek egy részét csak a legfurfangosabbak tudják kinyitni. Ti vajon meg tudjátok oldani a rejtélyt?
kép
  Fedezze fel az Esterházy család örökségét határon innen és túl. Látogasson el Kismarton,   Fertőd és Lakompak kastélyaiba, Fraknó várába vagy csodálja meg Szt. Margitbánya kőfejtőjének nyári előadásait.
Joomla SEO powered by JoomSEF

Online szobafoglalás

Ellenőrizze foglaltságunk, és foglaljon, gyorsan, könnyedén rendszerünkön keresztül.
Vendégkönyv
Árkalkuláció & Online foglalás

Aktualitások

Kékfrankos Törzsvendég Program
2015-03-23 11:08:46

  Sopron, a KÉKfrankos Fővárosa és a Hotel Sopron szeretettel (vissza)várja Önt! Gyűjtse a KÉKfrankosokat, és éjszakázzon térítésmentesen a Hotel Sopronban!

 

grey_arrowTovább...
Vinosseum Bor- és Apartmanház
2015-03-09 15:35:51

Csendes környezetben, az egykori Poncichter – negyed szívében, a kikapcsolódás garantált élményével várják Önt újonnan kialakított, hangulatos, klimatizált apartmanjaink.

grey_arrowTovább...

Időjárás

SP_WEATHER_UNKNOWN_PRECIPITATION

1°C

Sopron

SP_WEATHER_UNKNOWN_PRECIPITATION
Páratartalom: 85%
Szél: KÉK felől 3.22 km/h
Csütörtök
Felhős
0°C / 4°C
Péntek
Enyhén borús
-2°C / 3°C
Szombat
Enyhén borús
1°C / 5°C
Vasárnap
Enyhén borús
3°C / 7°C

Facebook