Hotel Sopron**** - H-9400 Sopron, Fövényverem utca 7. - +36/99/512-261

  • Programok
    Programok
    Az év minden évszakában a hozzá illő túrákkal, kóstolókkal, színpadi előadásokkal, zenével és gasztronómiai programokkal várja Önt és egész családját a Hotel Sopron****.

Programok

kép
A Fertő tó körüli kerékpárút vadregényes tájakon át vezet a nádrengeteg mentén, csodás kilátást kínálva a tóra, idilli szőlőskertek, nedves rétek és sós tavak sokasága között. 135 kilométert kell tekerni, hogy egyszer megkerülhessük a tavat.
kép
Idén immár 9. alkalommal kerül megrendezésre a közel 8000 látogatót vonzó Soproni Tündérfesztivál. Az idei évben a programok a Nap és fény motívumára épülnek, hiszen Napországban minden a mókáról és vidámságról szól.
kép
Idén 21. alkalommal állítják fel a világ egyik legnagyobb mobil műjégpályáját a Bécsi Városháza előtt. Előmelegített korcsolyacipők, mesés fények, egy romantikus hütte és regionális finomságok teszik teljessé az élményt. (Copyright: Stadt Wien Marketing)
kép
Egy szokatlan kiállítás vendégeskedik Bécsben: a Star Wars Identities George Lucas nagysikerű filmsorozatának világába repíti látogatóit.
kép
A határ közelében fekvő (kb. 30 perc autóval), magas színvonalú wellnessfürdő és csúszdapark kiválóan alkalmas kisgyermekes családok kikapcsolódására. Kisiskolásokat febr. 21-ig "Okostojás" bizonyítvány akcióval várják. 
kép
Befejeződött a fertődi Esterházy-kastély egykori jószágkormányzói épületének, a kiskastélynak a rekonstrukciója. Ezzel egy hatéves fejlesztési program ért véget.Forrás: travelo.hu
Joomla SEO powered by JoomSEF

Online reservation

Control our occupancy, and reserve a room fast and easy.
Vendégkönyv
Inquiry & Online booking

Actualities

Blaufränkisch Regular Guest Programme
2015-03-23 11:08:46

KÉKfrankos (Blaufränkisch) Regular Guest Programme:
Collect KÉKfrankos seals to earn free nights at Hotel Sopron! For more information and the seals, please ask our reception!


Information: Hotel Sopron****
H- 9400 Sopron, Fövényverem u. 7.
Tel.: +36 99 512 261
Fax: +36 99 311 090
info@hotelsopron.hu
www.hotelsopron.hu

Vinosseum Apartment
2015-03-09 15:35:51

Our newly designed, cosy and air-conditioned apartments await you in quiet surroundings, in the heart of the former Ponzichter-quarter and guarantee you 100% relaxation.

grey_arrowRead more...

Weather

Mostly cloudy

5°C

Sopron

Mostly cloudy
Humidity: 57%
Wind: W at 19.31 km/h
Friday
Partly cloudy
0°C / 7°C
Saturday
AM Clouds/PM Sun
2°C / 6°C
Sunday
PM showers
1°C / 9°C
Monday
Partly cloudy
3°C / 9°C

Facebook