Hotel Sopron**** - H-9400 Sopron, Fövényverem utca 7. - +36/99/512-261

  • Programok
    Programok
    Az év minden évszakában a hozzá illő túrákkal, kóstolókkal, színpadi előadásokkal, zenével és gasztronómiai programokkal várja Önt és egész családját a Hotel Sopron****.

Programok

kép
Az idei évben is hamisítatlan karácsonyi hangulattal, fenyő-, és fahéj illattal, étel és ital finomságokkal, kézműves termékekkel várják a Kedves Soproniakat és a Sopronba látogató vendégeket Sopron Fő terére és a megújult Várkerületre.
kép
A karácsonyi időszaknak különleges varázsa van. Tartson egy kis szünetet a karácsonyi nagybevásárlásban és ajándékozza meg önmagát valamint családját egy különleges adventi kirándulással.
kép
Három hétvégén, három különleges adventi vásár kínál igazi ünnepi forgatagot! Merüljön el a pannon adventi vásárok hangulatos világában!És ki tudja? Talán még néhány hiányzó ajándékra is rálelhet.
kép
kedvezményes kombinált jeggyel! ( vonat + busz közlekedés)Ünnepi fények, kényelmes vonatút, gyors, helyi buszközlekedés, és a forralt borról sem kell lemondania!
kép
Vajon el tudnátok lopni egy autót 60 perc alatt? Éljétek át a betörés és a kocsilopás izgalmát legálisan a Sopron Crazy Garage-ban! Az élmény garantált!
kép
Hangolódjunk együtt az ünnepekre! Szeretettel várjuk az adventi időszakban is a Hotel Sopronba, s kínálatunkat karácsonyi hangulattal, szervezett buszos / vonatos kirándulásokkal fűszerezzük! Legyen a Vendégünk!
Joomla SEO powered by JoomSEF

Online reservation

Control our occupancy, and reserve a room fast and easy.
Vendégkönyv
Inquiry & Online booking

Actualities

Blaufränkisch Regular Guest Programme
2015-03-23 11:08:46

KÉKfrankos (Blaufränkisch) Regular Guest Programme:
Collect KÉKfrankos seals to earn free nights at Hotel Sopron! For more information and the seals, please ask our reception!


Information: Hotel Sopron****
H- 9400 Sopron, Fövényverem u. 7.
Tel.: +36 99 512 261
Fax: +36 99 311 090
info@hotelsopron.hu
www.hotelsopron.hu

Vinosseum Apartment
2015-03-09 15:35:51

Our newly designed, cosy and air-conditioned apartments await you in quiet surroundings, in the heart of the former Ponzichter-quarter and guarantee you 100% relaxation.

grey_arrowRead more...

Weather

Cloudy

14°C

Sopron

Cloudy
Humidity: 49%
Wind: WNW at 35.4 km/h
Tuesday
Mostly cloudy/wind
9°C / 12°C
Wednesday
Partly cloudy
1°C / 12°C
Thursday
Sunny
1°C / 11°C
Friday
Partly cloudy
4°C / 10°C

Facebook