Hotel Sopron**** - H-9400 Sopron, Fövényverem utca 7. - +36/99/512-261

  • Programok
    Programok
    Az év minden évszakában a hozzá illő túrákkal, kóstolókkal, színpadi előadásokkal, zenével és gasztronómiai programokkal várja Önt és egész családját a Hotel Sopron****.

Programok

kép
Az idei évben is hamisítatlan karácsonyi hangulattal, fenyő-, és fahéj illattal, étel és ital finomságokkal, kézműves termékekkel várják a Kedves Soproniakat és a Sopronba látogató vendégeket Sopron Fő terére és a megújult Várkerületre.
kép
A karácsonyi időszaknak különleges varázsa van. Tartson egy kis szünetet a karácsonyi nagybevásárlásban és ajándékozza meg önmagát valamint családját egy különleges adventi kirándulással.
kép
Három hétvégén, három különleges adventi vásár kínál igazi ünnepi forgatagot! Merüljön el a pannon adventi vásárok hangulatos világában!És ki tudja? Talán még néhány hiányzó ajándékra is rálelhet.
kép
kedvezményes kombinált jeggyel! ( vonat + busz közlekedés)Ünnepi fények, kényelmes vonatút, gyors, helyi buszközlekedés, és a forralt borról sem kell lemondania!
kép
Vajon el tudnátok lopni egy autót 60 perc alatt? Éljétek át a betörés és a kocsilopás izgalmát legálisan a Sopron Crazy Garage-ban! Az élmény garantált!
kép
Hangolódjunk együtt az ünnepekre! Szeretettel várjuk az adventi időszakban is a Hotel Sopronba, s kínálatunkat karácsonyi hangulattal, szervezett buszos / vonatos kirándulásokkal fűszerezzük! Legyen a Vendégünk!
Joomla SEO powered by JoomSEF

Online Reservierung

Kontrollieren Sie das freie Kapazität des Hotels und reservieren Sie ein Zimmer einfach und schnell.
Vendégkönyv
Anfrage & Online Buchung

Actualities

Blaufränkisch Stammgast-Programm
2015-03-23 11:08:46

KÉKfrankos (Blaufränkisch) Stammgast-Programm:
Sammeln Sie KÉKfrankos-Stempel und übernachten Sie kostenlos im Hotel Sopron! Weitere Informationen und die Stempel können Sie an der Rezeption beantragen.


Information: Hotel Sopron****
H- 9400 Sopron, Fövényverem u. 7.
Tel.: +36 99 512 261
Fax: +36 99 311 090
info@hotelsopron.hu
www.hotelsopron.hu

Vinosseum Apartment
2015-03-09 15:35:51

Unsere neu ausgestalteten, gemütlichen und klimatisierten Appartements erwarten Sie in ruhiger Umgebung, im Herzen des einstigen Ponzichter-Viertels und garantieren Ihnen Erholung pur!

grey_arrowWeiterlesen...

Weather

SP_WEATHER_UNKNOWN

5°C

Sopron

SP_WEATHER_UNKNOWN
Humidity: 67%
Wind: W at 11.27 km/h
Sunday
Mostly cloudy
4°C / 8°C
Monday
Partly cloudy/wind
7°C / 11°C
Tuesday
Mostly cloudy/wind
8°C / 12°C
Wednesday
Partly cloudy
2°C / 13°C

Facebook